Gadgets

Mio predstavlja napredna navigaciona rešenja na sajmu Computex 2010 u Taipei-u

Mio, vodeći svetski isporučilac navigacionih uređaja (PND) će prikazati svoju novu seriju uređaja za 2010. godinu na Computex sajmu u Taipei-u, drugom po veličini IT sajmu na svetu. Najnovija linija proizvoda uključuje novu S600 seriju, V780 prestižne uređaje za internet i zabavu i GPS Kit za iPhone® i iPod Touch® . Uređaji demonstriraju mogućnosti kompanije Mio da pruži navigaciona rešenja koja zadovoljavaju potrebe različitih tržišta. Štand kompanije Mio se nalazi u Nangang hali, broj L832 na kome će se takođe demonstrirati i najnoviji eXplorist GC proizvodi Magellan-a koji su namenjeni upotrebi u širokom okruženju.

Najnoviji proizvod u više puta nagrađivanoj Mio Spirit grupi proizvoda – Mio S600 Series

Nova S600 serija dolazi sa wide ekranom od 5 inča i prelepim dizajnom čija je glavna odlika capture taster za instant snimanje lokacija i putovanja. Radeći na više puta nagrađivanoj Mio Spirit platformi, S600 serija pruža SmartFind™ pretragu po ključnim rečima, Google Local Search podršku i Explore Mode™, intuitivan način za za pregled POI tačaka koje se nalaze u blizini. S600 je takođe opremljen sa AV portovima za reprodukciju video i audio sadržaja sa digitalnog tv plejera, dvd plejera ili sa kamere za parkiranje.

Predstavljamo Mio GPS Car Kit3

Po prvi put, Mio prikazuje GPS Car Kit za iPhone i iPod Touch koji poseduje izuzetno osetljiv interni GPS modul za unapređenje perfomansi iPhone-a ili transformaciju iPod Touch-a u GPS uređaj kako bi korisnici uživali u svim mogućnostima navigacionih aplikacija na svojim uređajima. Za još udobnije korišćenje, nosač pruža mogućnost punjenja uređaja i korišćenja jačeg zvučnika za kvalitetnije navođenje.

Upoznajte jako očekivani Mio V780

Mio V780 je još jedan od jako popularnih uređaja na sajmu ove godine. Pozicioniran da pruži prestižno navigaciono iskustvo, zabavu i internet ugođaj, V780 karakteriše široki ekran od 7 inča, Mio Spirit navigacioni softver, HD multimedijalne mogućnosti i digitalni tv risiver. V780 će prvo biti lansiran u Tajvanu, a cene i specifikacije biće najavljene u trenutku kada budu bile dostupne.

Mio će takođe prikazati, po prvi put, svoje mobilno softversko rešenje za Android ii Phone operativne sisteme, potvrđujući time da je Mio vodeći provajder naprednih navigacionih rešenja. Za više detalja posetite Mio na Computex sajmu u Taipei-u od 1. juna do 5. juna. Posetite Mio štand broj L832, gornji nivo, Taipei World Trade Center (TWTC) Nangang Exhibition Hall.

Leave a Reply