Gadgets

Mio S600 GPS navigator dostupan i u Srbiji

Ovog meseca je konačno počela prodaja novog Mio S600 GPS navigatora i u Srbiji. Po ceni od oko dve stotine evra dobija se jedan od poslednjih modela poznatog proizvođača koji u sebi poseduje mnoštvo dodatnih mogućnosti od kojih su neke veoma korisne i našim kupcima.

S600 je mnogo više od klasičnog GPS navigatora i posebno je pogodan za turiste koji su avanturističkog duha jer poseduje zaseban taster pomoću koga možete zabeležiti lokaciju na kojoj se trenutno nalazite što može biti prilično korisno ukoliko se putuje u neke predele gde je teže snaći se ili jednostavno želite da podelite sa prijateljima mesto sa koga je najlepši pogled.

Drugi karakterističan detalj je mogućnost priključivanja kamere koja pomaže pri parkiranju, pogotovu ako posedujete vozilo koje ima slabiju preglednost što je sve češći slučaj u poslednje vreme. Treća karakteristična mogućnost je možda i najzanimljivija avanturistički raspoloženim turistima koji često vole da zalaze u egzotične krajeve.

U pitanju je posebna opcija u meniju koja pri aktivaciji prikazuje krug oko vaše lokacije u kome se nalaze najzanimljiviji restorani, muzeji i turističke lokacije koje su vredne posete.

Leave a Reply