Gadgets

Miš Genius BlueEye DX-7020

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je bežični prenosivi miš BlueEye DX-7020 za korisnike koji drže do stila i koji su često u pokretu i potreban im je pouzdan miš koji ih neće izneveriti čak ni kada otvore notebook na trosedu.

Zahvaljujući naprednom senzoru BlueEye rezolucije 1.200 dpi, BlueEye DX-7020 dizajniran je tako da ga bez problema možete koristiti na raznim površinama, uključujući mermer, zamagljeno staklo, tepih ili namestaj.

Ergonomski dizajn pruža vrhunsku udobnost prilikom upotrebe i eliminiše umor kod dužeg korišćenja. Zahvaljujući inovativnim osobinama kao što je „uključi i zaboravi“ prijemnik za USB minijaturnih dimenzija i Stick-N-Go sistema koji omogućava da miš bukvalno zalepite za notebook ili drugi objekat, samo 65 grama lagan BlueEye DX-7020 izuzetno je praktičan za korisnike koji često menjaju lokaciju na kojoj rade. USB prijemnik i Stick-N-Go ležište pakuju se u odgovarajući otvor na samom mišu kada ih ne koristite.

Miš se napaja jednom AA baterijom, a radi uštede energije dolazi sa prekidačem za uključivanje/isključivanje.

BlueEye DX-7020 dostupan je u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 24.90$.

Leave a Reply