genius-mis-lx8000
Gadgets

Miš Genius BlueEye DX-L8000 sa jednom baterijom godinu dana

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je bežični prenosni miš BlueEye DX-L8000.

Opremljen sa šest tastera i sa ugrađenim Geniusovim senzorom BlueEye najnovije generacije, rezolucije 1.200 dpi, DX-L8000 izgleda izuzetno atraktivno. Moguće ga je koristiti na gotovo bilo kojoj površini, uključujući drveni nameštaj, naslonjače ili tepihe pa čak i zamagljeno staklo. Ergonomski dizajn sa gumenim slojem pruža vrhunsku udobnost tokom upotrebe i eliminiše umor kod dužeg korišćenja.

genius-mis-lx8000

Precizni točkić za navigaciju sa 24 stepena osigurava da nikada ne promašite niti jedan deo dokumenta koji pregledavate, a u kombinaciji sa tasterima za pomeranje stranice gore i stranice dole omogućava izuzetno efikasnu navigaciju. Taster za „leteće“ pomeranje, smeštena neposredno ispod točkića omogućava brzo pregledavanje dužih dokumenata ili web stranica.

Poput ostalih Geniusovih miševa nove generacije, i DX-L8000 opremljen je inovativnim karakteristikama poput prijemnika za USB „uključi i zaboravi“ minijaturnih dimenzija i Stick-N-Go sistem koji omogućava da miš doslovce zalepite za notebook ili drugi objekt. USB prijemnik i Stick-N-Go ležište pakuju se u odgovarajući otvor na samom mišu kada ih ne koristite.

Miš se napaja jednom AA baterijom, a radi uštede energije dolazi opremljen prekidačem za uključivanje/isključivanje. Zahvaljujući naprednom inženjeringu, DX-L8000 može na jednoj AA bateriji izdržati čitavih godinu dana uobičajene upotrebe!

DX-L8000 dostupan je u opremljenijim prodavnicma opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2.200 dinara.

Leave a Reply