Gadgets

Miš Genius Traveler D6600 može da se spoji na dva računara istovremeno

Genius Traveler D6600 je o mišu koji je istovremeno moguće spojiti na dva računara odnosno preciznije na dva uređaja – desktop računar, notebook ili tablet.

Na oba računara miš se spaja bežično, uz pomoć odgovarajućeg prijemnika minijaturnih dimenzija koji se priključuje u USB konektor. Posebnim, lako dostupnim, prekidačem na samom mišu određujete koji uređaj trenutno kontrolišete. Kada ih ne koristite, dva pico-receivera moguće je smestiti u odgovarajuće otvore unutar miša kako ih ne biste izgubili.

Genius-Traveler-D6600

Traveler D6600 nudi i Geniusov Stick’n’Go mehanizam koji vam omogućava da ga prikačite na doslovce bilo koju površinu. Napaja se iz jedne AA ili AAA baterije – ovo je prvi miš na svetu koji podržava korišćenje oba tipa baterija. Koristite li AA bateriju, Traveler D6600 može izdržati i do deset meseci rada.

Osim na računar, Traveler D6600 možete spojiti i na tablete i pametne telefone sa Androidom 4. U tu svrhu se uz miš isporučuje i poseban kabl koji vam omogućava da spojite prijemnik na micro-USB priključak tableta.

Traveler D6600 težak je svega 73 grama, mogu ga koristiti i dešnjaci i levaci, a dostupan je u prodavnicma po preporučenoj ceni od oko 2500 rsd.

One thought on “Miš Genius Traveler D6600 može da se spoji na dva računara istovremeno

  1. Slobodan Jankovic

    Interesuje me u kojoj prodavnici se može nabaviti ovaj miš?

    Hvala…

Leave a Reply