mis-genius-6000
Gadgets

Miš osetljiv na dodir Genius Touch Mouse 6000

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, izbacio je na tržište miš namenjen korisnicima Windowsa 8 koji znatno ubrzava i olakšava korišćenje ovog novog operativnog sistema – posebno na klasičnim računarima koja nemaju ekran osetljiv na dodir.

Miš pod imenom Touch Mouse 6000 služi i kao klasičan računarski miš, no specifičan je po površini osetljivoj na dodir koja korisniku omogućava izvođenje svih poteza (gestova) specifičnih za Windows 8 direktno na mišu.

mis-genius-6000

Integrisana površina osetljiva na dodir podržava Windows 8 poteze slide, swipe, swipe sa rubova, zumiranje i pomeranje sadržaja gore ili dole – sve bez potrebe za ikakvim dodatnim drajverima ili softverom.

Touch Mouse 6000 izuzetno je elegantnog i atraktivnog dizajna, a zahvaljujući simetričnom obliku pogodan je i za dešnjake i za levake. Napaja se iz jedne ili dve AA baterije – korišćenje jedne baterije omogućiće mu do šest mjeseci rada, a korišćenje dve dvostruko više. Kada ga ne koristite, miš se može isključiti. Prijamnik koji ide u USB port računara za uspostavljanje bežične veze sa mišem je izuzetno malih dimenzija, a kada ga ne koristite, možete ga smestiti u odgovarajući otvor u samom mišu.

Genius Touch Mouse 6000 je dostupan u opremljenijim prodavnicma opreme za računare po ceni od oko 4900 dinara..

Leave a Reply