Gadgets

Moov V780 uređaj baziran na Tegra procesoru, dobitnika nagrade IF Design 2010

Moov V780 je baziran na NVIDIA Tegra procesoru i objedinjuje Mio Spirit navigacioni sistem, HD multimedijalne mogućnosti i digitalni TV prijemnik

Mio, jedan od vodećih proizvođača GPS uređaja, najavio je danas Mio Moov V780. Dizajniran da obezbedi najbolju navigaciju, zabavu i internet pretreživanje, Moov V780 ima ravan widescreen ekran od 7″, nagrađivan Mio Spirit navigacioni software, HD multimedijalne mogućnosti, kao i digitalni TV prijemnik. Ova moćna kombinacija lepo se uklapa u savremeni, mobilni način života. Posetite Mio na CeBIT-u u hali 17, štand B11 (poslovni centar), sala 8, ili pogledajtte Mio CeBIT Virtual Tradeshow na http://www.mio.com/miocebit2010 kako biste saznali više.

Beskompromisni dizajn

“Mio-u je počastvovan da primi nagradu 2010 IF Design za Moov V780. Osnovna zamisao Mio proizvoda je da pomogne ljudima da lakše i slobodno istraže svet, a Moov V780 ostvaruje našu viziju “, rekao je Bili Ho, predsednik Mio Technology kompanije. Mio Moov V780 sadrži navigaciju za automobil, 7” widescreen ekran visoke definicije, medija plejer kao i mobilni internet uređaj, to sve u jednom beskompromisnom dizajnu, a deo ovog jedinstvenog dizajna je futrola sa integrisanom tastaturom i optičkim mišem, koja takođe može služiti kao postolje. To znači da korisnici mogu da tipkaju na ravnoj površini dok je ekran podešen pod odgovarajućim uglom kako bi se bolje videlo.

Ovaj tip razmišljanja naveo je Ralf Wiegmann-a, Managing director kompanije iF International Forum Design GmbH, da napomene: “Skretanje je osnovna funkcija bilo kog uređaja za navigaciju. Mio Moov V780 savršeno prevodi suštinu ove funkcije u identitet ovog proizvoda. Uključivanje slike “skretanja” u koncept proizvoda, navigacija ne samo da postaje glavna funkcija, već i stil života.”

Konekcija u pokretu

U svetu brzog kretanja, dobro je biti u kontaktu sa kolegama, prijateljima i porodicom, Moov V780 omogućava korisnicima da to čine gde god da se nalaze. Pružajući korisnicima sredstva za pristup web sajtovima i e-mail adresama preko bežičnog interneta, 3G mreže ili WiMax-a, Moov V780 omogućava slobodu komuniciranja.

Zabava u pokretu

Bilo na putu ili na odmoru Moov V780 je dizajniran da pruži korisnicima najbolje moguće multimedijalno iskustvo. Osnažen sa prvom generacijom NVIDIA Tegra mobilnog procesora, Moov V780 obezbeđuje moćne HD multimedijalne mogućnosti uz dugo trajanje baterije. Uključeni digitalni TV prijemnik omogućava gledanje antenske digitalne televizije, dok visok kvalitet ekrana i zvučnika pomaže korisnicima da se sažive sa fotografijama, video snimcima i muzikom. Ako je V780 povezan na odgovarajući televizor mogu se gledati HD filmovi i video sadržaji na većem ekranu. Uz NVIDIA Tegra i Moov V780, možete da ponesete vaš omiljeni HD sadržaj sa vama. Uživajte u vrhunskom vizuelnom iskustvu satima između napajanja baterije,” izjavio je Bill Henry, Direktor Tegra Product Management u kompaniji NVIDIA.

Navigacija u pokretu

Korisnici neće morati da preuzimaju ili da koriste mape i POI preko interneta da bi saznali kuda da idu, Moov V780 dolazi sa visoko rangiranim Spirit Moov navigacioninim softverom. Svojim intuitivnim korisničkim interfejsom i inteligentnom POI funkcijom pretraživanja Spirit je sve što korisnicima treba da bi došli do svoje destinacije.

Isporuka uređaja Mio Moov V780 će varirati u zavisnosti od regiona.

Tehničke specifikacije

Specifikacije uređaja se razliguju od regona do regiona; molimo vas raspiajte se u lokalnoj Mio kancelariji za više informacija.

Mio Moov V780

Dimenzije (V x Š  x D)204 × 111 × 14,6mm
Težina445g
CPU brzina procesoraNvidia Tegra 600 MHz
ROM Memorija4GB – 8GB
RAM Memorija512MB+
Slot MemorijaMicroSD, do 32GB
GPS Chipsetu-blox modul
Ekran u boji6,95” TFT LCD , Capacitive Touch-Screen
Rezolucija800 x 480 Pixels (WVGA)
Tip baterijePunjiva Polymer baterija
Kapacitet baterije2300mAh
USBDa (Mini USB 2.0)
ZvučnikDa

Leave a Reply