prestigio-navitel
Gadgets

NAVITEL Navigator na mobilnim uređajima Prestigio

NAVITEL – vodeći proizvođač navigacijskih uređaja u Rusiji i Istočnoj Evropi i Prestigio –jedan od vodećih evropskih proizvođača mobilnih uređaja, potrošačke elektronike i dodatne opreme, najavljuju strateško partnerstvo za zajedničku promociju navigacijskih mapa NAVITEL Navigator sa mobilnim uređajima Prestigio.

prestigio-navitel

Uspešna saradnja sa kompanijom NAVITEL započeta je 2008. godine, kada je Prestigio postao vodeći proizvođač GPS navigacijskih uređaja na Ruskom tržištu osvojivši tržišni udeo od 28% (prema podacima GFK za decembar 2012. godine).

Od početka saradnje NAVITEL će ponuditi korisnicima navigacijski softver sa nenadmašnim detaljima, tačnost i relevantnost mapa za Android operativni sistem sa odgovarajućom podrškom za sve NAVITEL ® mrežne usluge koje će biti unapred instalirane na Prestigio tablet računare (sa GPS podrškom) i pametne telefone.

Takođe, svi korisnici koji već imaju Prestigio proizvode sa podrškom za operativni sistem Android 4.0 i novije verzije,  dobiće obaveštenje  o dostupnosti  zajedničke aplikacije za preuzimanje NAVITEL – Prestigio na njihovim uređajima sa unapred instaliranom uslugom za dostavu novih aplikacija NASP.

Leave a Reply