Gadgets

Nosač za volan

Multiplatforma podržava sve tipove volana ,kao i postolja za pedale i dodatkom za joystick ili menjač po potrebi. Samo postolje za pedale je pokretljivo i prilagodljivo svim položajima.Nosač u obliku ruke garantuje, stabilnost, robustnost i pokretljivost za sve potrebe igara.

Široko, kao i precizno podešavanje daje mogućnost željenim položajima za igranje sa komfortom, bilo da stojite, sedite ili ležite. Nosač je brzo i lako sklopiv u nekoliko poteza i kao takav lako nalazi mesto u svakom delu kuće.

Izbor materijala je na elegantnom crno bojenom metalu sa satenskim završetkom,koji se odlično slaže sa svakim tipom nameštaja u kući ,bio on klasičan ili moderan.Komplet takodje nudi i nosač koji se montira sa strane i pogodan je za menjač ili joystick.

Proizvod takodje ima i četiri rasklopive noge koje su prekrivene mekim materijalom radi sprečavanja grebanja po parketu i podu. Proizvod je u potpunosti proizveden u Italiji i u saradnji sa studiom MGM,a može se nabaviti u prodavnicama Gadget Landa.

Leave a Reply