Gadgets

Nova Apacer SO-DIMM Gold Serija modula

Apacer, svetski lider u proizvodnji memorijskih modula predstavio je svoju novu “Golden Serju” SO-DIMM modula. Sa svojim ekskluzivnim ultratankim dizajnom hladnjaka, Golden serija modula omogućava optimalnu disipaciju toplote, pa ipunjava potrebe notebook računara visoke klase za memorijskim modulima visokih performansi i brze disipacije toplote.

Sa unapređivanjem performansi notebook računara, gejming notebook je postao preovlađujući a njegova disipacija toplote je od suštinske važnosti. Golden Serija SO-DIMM modula je opremljena aluminijumskim ultratankim hldnjakom sa završnom obradom kao ogledalo, što omogućava visoke performanse u disipaciji toplote, sa većom disipacionom površinom, efikasno prenoseći toplotu koju generišu memorijski čipovi na svoju površinu. Ovakva prednost dramatično povećava performanse memorijskih modula i osigurava pozdanost sistema.

Primena SO-DIMM modul proizvoda nije više ograničena samo na notebook i netbook računare, jer sve više novih proizvoda kao što su NetTop, AIO (All-In-Ones), i SFF (Small Form Factors) su sada kompatibilni sa SO-DIMM standardom. Sa povećanjem tražnje proizvoda bez ventilatora, ovi novi proizvodi zahtevaju podršku više klase SO-DIMM modula. Tako je postalo važno da se unaprede mogućnosti disipacija toplote postojećih SO-DIMM modula.

Ultratanki hladnjak Apacerove Golden Serije SO-DIMM modula je samo 0,3 mm debeo, dobro podešen za kompaktan dizajn notebook računara tako da se bez teškoća montira. Površina hladnjaka je matirana u zlatnu boju. Sa privlačnim zlatnim Apacer logom, jedinstvena vrednost ovog proizvoda je očigledna.

Osam tipova visoke klase Golden Serije SO-DIMM modula realizovani ovaj put od strane Apacera su u frekventnom rasponu od preovlađujućih DDR2 667/ 800MHz do najviših DDR3 1066/1333MHz. Postoje dve opcije kapaciteta modula; 1GB i 2GB.

Leave a Reply