Gadgets

Nova Canyon Volume serija

Canyon je predstavio najnoviju liniju proizvoda, Volume seriju koja se sastoji od decentnih proizvoda najboljeg kvaliteta po najnižoj ceni. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i praktičnosti te izuzetno pristupačnoj ceni, ovi proizvodi namenjeni su svakodnevnoj upotrebi.

“Zahvaljujući isplativoj proizvodnji,u mogućnosti smo ponuditi prikladnija rešenja u trenutnoj ekonomskoj situaciji” izjavio je Geert van Dijk, VP Sales & Marketing. “Volume serija sigurno menja potrebe tržišta i predstavlja ozbiljan izazov za ostale proizvođače računarskih periferija prisutnih na tržištu. Našim konkurentima se ne sviđa smer kojim idemo – stvaramo kvalitet dostupan svima. Volume serija je bez sumnje odličan izbor vrednosti”

Novi asortiman uključuje ruksak za 15.6″ za prenosnike, stereo slušalice, žičani i bežični optički miš, zvučnike, tri modela web kamera uključujući HD i Full HD model. Kupci koji traže jednostavnu i pristupačnu računarsku periferiju za dom, kancelariju ili školu, ceniće ove proizvode koji ne pristaju na kompromis kada je kvalitet u pitanju.

Leave a Reply