Gadgets

Nova linija Logitech Colour kolekcije

Logitech je danas predstavio novu liniju Logitech Colour Collection računarskih periferija. Kao osveženje jedne od najpopularnijih linija proizvoda kompanije Logitech, novu kolekciju karakterišu jarke, vesele boje i različite šare koje vam omogućavaju da unesete lični stil u svoj digitalni život.

Uneli smo kreativni preokret u grupu naših najpopularnijih proizvoda,” rekao je Rory Dooley, potpredsednik kompanije Logitech i generalni direktor poslovne jedinice za upravljačke uređaje. “Dizajnom koji pokriva stilove od craft punk-a do cyber chic-a, i od jednostavnog do sofisticiranog, Logitech Colour kolekcija omogućava korisnicima da vide kako tehnologija može da pomogne u iskazivanju ličnog stila, a da se istovremeno ne menja kvalitet ili suština.”

Dizajnirani tako da vašim omiljenim računarskim periferijama daju autentičan pečat, čitav niz dodataka inspirisan je mešavinom apstraktnih i prepoznatljivih dezena. Oni nude vešto urađene stilske proizvode koji kombinuju uzbuđenje digitalnog i toplinu rukotvorine.

Digitalni slojevi, po šablonu pravljeni i rukom iscrtani elementi obrazuju jedinstvene, dinamične i veoma izražajne uzorke, koji uspevaju da probude osećanja. Zbog činjenice da dizajni uključuju različite predmete, od miša do tastature i veb kamere, Logitechova najnovija kolekcija vam omogućava da napravite jedinstveni set proizvoda.

Cene i dostupnost

Logitech Colour kolekcija nudi odraz vašeg ličnog stila po pristupačnim cenama koje se kreću od 19,99 do 29,99 evra, u zavisnosti od proizvoda. Očekuje se da će novi dizajni biti dostupni u Evropi ovog leta. Za više informacija posetite www.logitech.com

Leave a Reply