Gadgets

Nova Olympusova WS serija diktafona

Novi Olympus WS-833, WS-832 i WS-831 diktafoni omogućavaju da iskoristite svoj puni profesionalni potencijal. Razvijeni su prvenstveno za poslovne korisnike pa pružaju izuzetan kvalitet snimanja i brojne napredne funkcije i olakšavaju transkripciju.

Svaki model ove serije ima izuzetno osetljivu, usmerenu mikrofonsku jedinicu niskog šuma za verno snimanje zvukova. Mikrofoni su postavljeni pod 90 stepeni što osigurava pravi stereo doživljaj i daje osećaj prostora. Fajlovi se snimaju u WMA i MP3 formatu, a za rezultate CD kvaliteta tu je i mogućnost spremanja u 44.1kHz/16bit Linearnom PCM formatu (osim WS-831).

diktafoni

Za potrebe transkripcije ovi modeli poseduju posebne funkcije koje će vam olakšati život. Funkcija Reprodukcije glasova (WS-833 & WS-832) inteligentno analizira snimke kako bi se izbegli delovi bez govora.

Sada možete uštedeti dragoceno vreme i ne morate ručno tražiti delove s govorom. Efikasnost se još više povećava kada ovu funkciju koristite u kombinaciji s pametnim Transkripcijskim načinom rada za vreme reprodukcije koji automatski podešava postavke snimača za optimalnu transkripciju. Korisnicima će rukovanje dodatno olakšati direktni USB priključak uz pomoć kog se fajlovi mogu prebacivati u svako vreme i na svakom mestu.

Na modelima WS-833 i WS-832 USB priključak omogućava i funkciju punjenja baterije. WS modeli koji povećavaju vašu poslovnu efikasnost i olakšavaju transkripciju će biti dostupni od januara 2014. godine. WS-833 će biti dostupan u crnoj, WS-832 u metalik sivoj i WS-831 u srebrnoj boji.

Leave a Reply