Gadgets · Notebook-Netbook

Nove moderne Prestigio torbe za žene

Nove Prestigio torbe za žene predstavljaju idealno rešenje koje će upotpuniti stil i izgled svake žene. Ljubičasta, siva, crvena ili bež – izbor je na vama

Novi modeli  PBAGH1 i PBAGH2 predstavljaju ekskluzivnu kombinaciju dizajna, funkcionalnosti i kvaliteta. Mogu se nabaviti u dve moderne boje koje će sigurno upotpuniti vaš stil. Atraktivna i elegantna, ljubičasta je predviđena kao hit boja ove sezone.

Nekoliko lifestyle časopisa i svjetskih dizajnera su već odavno promovisali ljubičasti styling. Za one koji preferiraju bezvremenske modne detalje, Prestigio je predstavio i torbu u neutralnoj sivoj boji koja se jednostavno kombinuje sa bilo kojom drugom bojom – bez obzira na sezonski trend.

PBAGH1 je dizajnirana za 14″ notebookove, a za računare veličine 15.4” PBAGH2 torba je idealno rešenje. Oba modela nude podstavljene pregrade za računare kao i nekoliko dodatnih džepova za dokumente, mobilne telefone, olovke, poslovne kartice i ostale sitnice.

Modeli:

Za 14” notebookZa 15” notebook
  • Siva PBAGH1GR
  • Ljubičasta PBAGH1LL
  • Siva PBAGH2GR
  • Ljubičasta PBAGH2LL

Za klasičan izgled koji nikada ne izlazi iz mode, odaberite PBAG303 torbu za notebook koja kombinacijom jednostavnih linija i funkcionalnosti predstavlja odličan modni dodatak.

Torba osim ručke i dodataka od prave smeđe kože, ima i uklonjivu naramenicu. Dok joj svilena postava pruža notu elegancije i nežnosti, torba je načinjena od izdržljivog materijala prikladnog za svakodnevnu upotrebu i putovanja.

PBAG303  ima postavljene pregrade za 15.4″ notebookove ali i praktične džepove za dokumente i dodatke. Ujedno, torba se isporučuje sa kozmetičkom torbicom u istoj boji. Ovaj model je dobavljiv u crvenoj i bež boji.

Leave a Reply