Gadgets

Novi Handy Steno AH161 USB drajv

Praktičan USB drajv u blistavim crnim i zlatnim bojama je novi proizvod koji je predstavila kompanija Apacer. Sa širenjem modnog trenda u elektronici široke potrošnje, USB drajv je postao jedna od osnovnih spravica moderne generacije.

Apacer je predstavio svoj Handy Steno AH161 plus Jigsaw Puzzle USB koji kombinuje jedinstven oblik slagalice sa jednostavnom ali elegantnom crnom teksturom uz ekskluzivnu magnetnu kopču, prateći ovakav trend.

Ovaj novi model služi kao moderan računarski pribor, divan ornament i USB drajv, tako da luksuzni AH161 predstavlja alatku ne samo atraktivnu, nego i višenamensku.

AH161 plus ima zabavan duh modela AH161 sa specijalnim oblikom izvedenim od popularnih slagalica. Njegov poklopac može slobodno da se zakači, učvršćivanjem za telo. Magnetna kopča u obliku slagalice je i praktična i moderna, sa njom možete USB drajv da zakačite za torbu, mobilni telefon ili kameru kao dekorativni element. Drajv je debeo samo 0,7cm, i upola manji od uobičajenih USB drajvova, tako da postaje perfektna solucija za nošenje i pristup podacima bilo gde i bilo kada.

Različit od tehnološki orijentisanog izgleda većine USB drajvova, AH161 plus je dizajniran od odabranih i luksuznih materijala. To ga čini jednim od samo nekoliko modela specijalno dizajniranih za moderne žene. Njegov trendi dizajn i praktična funkcija pretvaraju ga i u atraktivan poklon.

AH161 plus je realizovan u kapacitetima od 4GB i 8GB. Apacer uz njega besplatno isporučuje i ACE softver za kompresiju, koji omogućava kompresiju i dekompresiju fajlova, kao i zaštitu pasvordom. Sa ovim mogućnostima korisnik može automatski da kopira i komprimuje fajlove i do 500% veće od kapaciteta drajva uz obezbeđenu sigurnost i privatnost podataka.

Leave a Reply