Gadgets

Novi Handy Steno AH162 od Apacera

Apacer Technology je juče na Tajvanu predstavio svoju novu verziju elegantnog i ultratankog USB fleš drajva, AH162, koji je sada dostupan u raznim kombinacijama intenzivnih boja primenjenih na sveprisutnom USB felš drajvu. Plava boja kombinovana sa belim delom za skladištenje podataka daje transparentnost i svežinu, dok narandžasto – bela kombinacija daje energičan i samouveren izraz. Posebna ljubičasta boja, perfektno inkorporirana u fleš drajv, daje drugačije, sofisticirano i delikatno iskustvo.

Svež, energičan i elegantan, ovaj fleš drajv je više nego samo uređaj za skladištenje podataka. On je lični pribor. Više od toga, AH162 ima romboidnu šaru utisnutu na čisto belom telu i linije ugravirane na poklopac. Lagan i privlačan, AH162 ima savremen dizajn i sa svojim malim dimenzijama i raskošnim bojama neće predstavljati samo skladište podataka, nego i atraktivan modni detalj. Srebrni ukrasni lančić olakšava skidanje i postavljanje zaštitnog poklopca, sprečava da izgubite poklopac posle korišćenja USB drajva. Elegantan i lak za korišćenje sa optimizovanim dizajnom, AH162 savršeno odgovara tesnim džepovima džinsa, elegantnim torbicama ili može da se okači na privezak za ključeve.

Apacer AH162 fleš drajv daje vam transfer podataka velike brzine u elegantnom dizajnu vitke linije. AH162 je dostupan u tri boje, narandžastoj, plavoj i ljubičastoj; integriše ove elegantne boje u trendu u vaš digitalni život. Njegove mini dimenzije omogućavaju korisniku da nosi dokumenta svuda, a žive boje odgovaraju savremenom stilu života. Takođe ima jarko plavi LED indikator koji pokazuje status transfera podataka. Veom lagan i inteligentno dizajniran, AH162 je USB uređaj za skladištenje podataka koji istovremeno predstavlja modni detalj i nudi poseban način zaštite svog USB konektora.

Apacerov AH162 fleš drajv je idealan za one koji prate trendove, i koji osećaju potrebu za elegancijom ali i za efikasnošću u radu. Uz pomoć AH162 udobno ćete preneti svoje važne informacije kao što su slike, muziku i ostale vrste podataka u zgodnom i tankom uređaju. Metalni lančić obezbeđuje drajv na privesku za ključeve ili u torbi, tako da su vaši digitalni podaci uvek tu kada vam zatrebaju. Pružajući jednostavan način za prenos podataka sa visokim kvalitetom stilski dorađenom spoljašnošću, AH162 nudi zgodan način čuvanja vaših odkumenata, muzike, fotografija i filmova kud god da krenete.

Leave a Reply