Gadgets

Novi Logitech G600 MMO gejmerski miš

Logitech predstavlja prilagodljivi miš sa 20 dugmića za neverovatnu preciznost u dugom igranju igara

Kompanija Logitech predstavila je najnoviji dodatak svom popularnom gejming asortimanu serije G: Logitech® G600 MMO gejmerski miš, izuzetno prilagodljiv i jednostavan za korišćenje, posebno namenjen onima koji igraju multiplayer igre na internetu.

Ovaj miš ima 20 dugmića – uključujući 12 dugmića za palac, poređana u dve grupe po šest na precizno dizajniranom panelu za palac – koji su svi nadomak ruke za brzu i laku navigaciju bez gledanja i brže igranje igara.
Sa tri moguća profila – dva za multiplayer igre na internetu i jedan za opšte igranje – ovaj miš podešen je da se koristi odmah, bez drajvera. Osim toga, ima funkciju G-Shift koja lako duplira broj poteza preko bilo kog dugmića, što vam omogućava kompletnu kontrolu. Kao i kod svih drugih proizvoda serije G, moguće je programirati dugmiće i kreirate sopstvene komande, sačuvate ih u memoriji miša i pristupate im jednim dodirom. Isto tako, njegov ergonomični oblik ne zamara ruku tokom dugog igranja igara.
,, Logitech G600 MMO miš za igre je rezultat obimnih direktnih testiranja koje su sproveli iskusni igrači onlajn igara’’, kaže Mark Staret (Mark Starrett), globalni menadžer proizvoda u kompaniji Logitech. ,,Bezbrojni sati istraživanja posvećeni su dizajnu našeg panela za palac kako bi bio što pogodniji i jednostavniji za korišćenje. Korisnici će osetiti razliku kod dugmića koji su oblikovani tako da smanje zamor i greške kod kliktanja kako biste mogli da igrate sa velikom preciznošću koliko god želite.’’
U cilju dodatne personalizacije, panel za palac odlikuje se RGB osvetljenjem koje može da se podešava i nudi više od 16 miliona kombinacija boja koje možete koristiti da lako identifikujete aktivan profil. Osvetljenje može da se podesi da svetli stalno, da se uključuje i isključuje, neprestano kruži ili da se smanji nakon perioda nekorišćenja koji definiše korisnik.

,,Ovaj Logitech miš je jedan od najboljih koji postoje – i to ne samo zato što su u njegov dizajn unete naše preporuke’’, kaže Hal Hanlin, kreator igre Rift. ,,U Riftu postoje brojni elementi o kojima morate da vodite računa, razlika između pobede i poraza u duelu može da se svede na nekoliko sekundi. Svi ovi G dugmići nadohvat ruke daju vam veliku prednost.’’
Cena i dostupnost
Očekuje se da Logitech G600 MMO miš za igre bude dostupan u Evropi početkom jula 2012. Za više informacija, posetite www.logitech.com .

Leave a Reply