Gadgets · PC računari

Novi model AH324 u Steno seriji od Apacera

Apacer je predstavio još jedan novi model u svojoj Steno seriji. Novi AH324 ima dizajn u stilu mozaika, a maksimalni kapacitet je do 32GB. Rafinirani stil ovog modela kombinovan sa lakim rukovanjem tipičnim za Apacer proizvode su odlike novog modela.

Ispod poluprovidnog kućišta sa romboidnom šarom vide se komoponente koje se nalaze unutra. Poklopac AH324 može da se stavi na drugi kraj fleš drajva, kako biste sprečili mogućnost da ga izgubite. Otvor za traku na kraju omogućava da ga lako nosit na traci ili na privesku za ključeve, kao neobičan ornament. Kapacitet AH324 je u rasponu od 2 do 32GB što će zadovoljiti različite potrebe koristnika. Ovako veliki kapaitet će takođe zadovoljiti zahteve korisnika za skladištenjem masivnih audio i video fajlova.

Ovaj model se proizvodi u dve boje; elegantnoj crvenoj sa utisnutom mozaičnom šarom koja daje elegantan rubinski izgled i providno plavoj, takođe sa mozaičnom šarom.

Dizajn poklopca kod AH324 omogućava korisniku da ga stavi na drugi kraj fleš drajva i tako spreči poznat i čest problem gubljenja poklopca. Korisnik može takođe i da koristi traku za oko vrata koja se lako montira na zadnji kraj, pa će fleš drajv postati ukras oko vrata ili na torbi, ali i uvek dostupan.

LED indikator informiše korisnika o statusu tranfera podataka u realnom vremenu. Pored toga AH324 omogućava maksimalan kapaciteto od 32GB koji u potpunosti zadovoljava sve potrebe za portabilnim data storage uređajem. Sa svim ovim mogućnostima, AH324 sigurno je najbolje rešenje da svoje fajlove podelite sa drugima, bilo da se radi o prezentacijama, dragocenim fotografijama ili vašim omiljenim filmovima.

Leave a Reply