Gadgets

Novi Prestigio iPod zvučnici

Uživajte u svojoj omiljenoj muzici direktno sa vašeg iPhone 3G/S ili iPod sa Prestigio PIS1, zvučnik/docking stanica koji obezbeđuje dinamičan i moćan zvuk dok punite svoj uređaj.

Ovaj model nudi pet equalizer režima da zadovolje vaše zahteve, kao i stereo radio i digitalni alarm sat. Jednostavan je za upotrebu, a poseduje i kontrole osetljive na dodir, a može se povezati na drugi prenosivi audio uređaj kao što su MP3 plejeri, CD plejeri, i laptop računari.

Ovaj PIS1 poseduje moderno i elegantno kućište od aluminijuma koji će upotpuniti svaki moderan enterijer. Daljinski upravljač je priložen uz uređaj radi praktičnije upotrebe, a garancija je dve godine. Kompatibilan je sa iPods i iPhones 3G/S.

iPod zvučnik PIS2

Napunite svoj iPod dok slušate omiljenu muziku na PIS2, moderan iPod zvučnik koji istovremeno služi i kao docking stanica za vaš uređaj. Karakteriše gakompaktan dizajn, integrisan FM radio, trostruka funkcija alarm sata (iPod, radio i buzzer).

Sjajan, crni izgled upotpuniže enterijer, dok plava ambijentalna svetlost stvara opustajuću atmosferu.  PIS2 će vam ponuditi pet equalizer režima za garantovani akustičan kvalitet zvuka. Jednostavan je za upotrebu sa svojim kontrolama osetljivim na dodir, a može se konektovati i na drugi prenosivi audio uređaj kao što su MP3 plejeri, CD plejeri i laptop računari. Daljinski upravljač je priložen uz uređaj radi veće udobnosti, a garancija je dve godine. Kompatibilan je sa iPod i iPhone 3G/S.

iPod SpeakersiPod zvučnik PIS3

Prestigio PIS3 je moderan i praktičan gedžet koji obezbeđuje direktan pristup digitalnoj muzici, napredan kvalitet zvuka, moćan izvor za  iPod. PIS3 je zvučnik kao i dockingstanica, sa jedinstvenim centralnim delom koji se rotira i omogućava pozicioniranje iPod ekrana evertikalno i horizontalno.

Ovaj model poseduje pet equalizer režima koji će zadovoljiti vaše zahteve, ali i stereo radio i digitalni alarm sat. Može se povezati na druge prenosive uređaje kao što su MP3 plejeri, CD plejeri i laptop računari. Daljinski upravljač je priložen u pakovanju radi praktičnije upotrebe, garancija je dve godine.  Kompatibilan je sa iPods i  iPhone 3G/S uređajima.

Leave a Reply