Gadgets

Novi Toshiba TY-SP1EU i TY-SP3EU prenosivi Bluetooth zvučnici

Toshiba je danas predstavila dva nova prenosiva bežična Bluetooth  zvučnika: TY-SP1EU i TY-SP3EU. Dizajnirani za jednostavnu upotrebu u različitim situacijama – bilo da je u pitanju druženje sa prijateljima ili važan konferencijski poziv – oba zvučnika nude izuzetan audio doživljaj u pokretu.

Visok kvalitet zvuka i jačine za laptop računare, smart telefone i tablete

Zahvaljujući Toshibinim prenosivim zvučnicima TY-SP, korisnik može lako da se poveže na bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth®1 i strimuje muziku ili telefonske pozive čistog i oštrog zvuka. I TY-SP1EU i TY-SP3EU omogućavaju korisnicima da pristupaju svojoj omiljenoj muzici preko tablet računara ili pretražuju privatnu kolekciju na svom smart telefonu, a potom emituju muziku visokog kvaliteta zvuka i jačine.

Pored toga, oba zvučnika imaju line-in džek, tako da korisnici mogu da se povezuju sa uređajima koji ne podržavaju Bluetooth. Uz ovaj nivo prenosive konekcije, korisnici mogu da organizuju zabavu na bilo kom mestu i dobiju izuzezno kvalitetan zvuk u svakom okruženju.

toshiba TY SP1 01 Novi Toshiba TY SP1EU i TY SP3EU prenosivi Bluetooth zvučnici

TY-SP1EU – konferencijski pozivi sa čistim i oštrim zvukom

TY-SP1EU ima izuzetno osetljiv ugrađen mikrofon, savršen za konferencijske pozive ili hands-free privatne pozive. Ulazni zvuk se emituje glasno i čisto, dok se izlazni zvuk pojačava kako bi se preneo u kristalno jasnoj formi. Uz TY-SP1EU, korisnici mogu da okupe sve za stolom i budu sigurni da će se njihove ideje čuti bez obzira na okruženje – kompaktan dizajn omogućava lako prenošenje bilo kuda i postavljanje za konferencijski poziv čim stignete na datu lokaciju.

Ugrađeni bas radijator daje izuzetan nivo basova, što znači da u kombinaciji sa prenosivim dizajnom TY-SP1EU može da se postavi bilo gde, bez obzira da li je u pitanju roštilj, kampovanje, plaža ili kuća.

Dostupan u arktičko beloj boji i težine od samo 100g, TY-SP1EU nudi trajanje baterije do 82 sati, što ga čini savršenim prenosivim zvučnikom.

toshiba TY SP3 Novi Toshiba TY SP1EU i TY SP3EU prenosivi Bluetooth zvučnici

TY-SP3EU – superioran kvalitet basova

2.1 kanalni stereo zvučnik modela TY-SP3EU sa pojačivačem basova snage od 5 vati uzdiže kvalitet i emitovanje zvuka prenosivog zvučnika na viši nivo i čini ga savršenim za razmenu muzike sa većim grupama. Stereo aspekt omogućava dvokanalno emitovanje za precizniji doživljaj slušanja, dok su basovi i snaga modela TY-SP3EU sinonimi za muziku za žurke. TY-SP3EU se odlikuje tankim i elegantnim dizajnom i dostupan je u mat crnoj ili beloj boji. Baterija koja može da se puni traje do 103 sati, što omogućava čestu upotrebu tokom dana i noći.

Intuitivna i brza kontrola

Za kompletnu funkcionalnost ove linije, oba modela odlikuju se kontrolnim dugmićima velike brzine reakcije što korisnicima omogućava da u potpunosti kontrolišu audio funkcije preko samo nekoliko dodira. Kontrola je intuitivna i veoma praktična, tako da je moguće emitovati, pauzirati, preskakati, pozivati ili primati pozive bez prekida zabave ili poslovnog razgovora.

Toshiba TY-SP1EU i TY-SP3EU prenosivi bežični zvučnici će biti dostupni u Evropi u četvrtom kvartalu 2013. godine.

Toshiba TY-SP1EU prenosivi bežični zvučnik –

Bluetooth® 3.0+ Enhanced Data Rate
ugrađen mikrofon za hands-free funkciju slušalice
izlazna snaga: 1.2W RMS, drajver zvučnika od 3 vata
ugrađen bas radijator
kontrolni dugmići velike brzine reakcije: Volume up / Skip forward, Volume down / skip back, Play / Pause / Answer / End Call, Function switch, Power/Bluetooth® indikator
emitovanje muzike preko Bluetootha®: oko 8 satiii
emitivanje uskladištene muzike: oko 10 satiiii
režim mirovanja: oko 100 sati
Bluetooth® Profile Support: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
AUX-line in
ugrađena baterija koja može da se puni
mini USB kabl sa 3,5 mm džekom
navlaka za putovanja
dimenzije: 80 x 80 x 41 mm (š x v x d)
težina: 100g
boja: arktičko bela

Toshiba TY-SP3EU prenosivi bežični stereo zvučnici –

2.1 kanalni stereo zvučnik sa pojačivačem basova
izlazna snaga: 1.5W x 2 RMS, 2 drajvera zvučnika od 3 vata + 3.5W RMS, drajver bas zvučnika od 5 vati
handsfree funkcija slušalice
kontrolni dugmići velike brzine reakcije: Volume up / Skip forward, Volume down / Skip back, Play / Pause / Answer / End Call, Power Switch, Power/Bluetooth® indikator
Bluetooth® 2.1+ Enhanced Data Rate
ugrađena baterija koja može da se puni
Bluetooth® Profile Support: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
AUX-line in
mikro USB-USB kabl
režim mirovanja: oko 100 sati
emitovanje muzike preko Bluetootha®: oko 8 satiii
konferencijski pozivi: oko 10 satiiii
dimenzije: 195 x 84 x 57 mm (š x v x d)
težina: 440g
boja: mat crna ili bela

Leave a Reply