Gadgets

Novi Verbatim Store‘n’Go V3 Drive sa USB 3.0 “SuperSpeed” interfejsom

Verbatim predstavlja novu porodicu USB memorija sa USB 3.0 “SuperSpeed” interfejsom za superbrzi prenos podataka. Novi Store ‘n’ Go V3 je vrlo malog formata i koristi mehanizam “povuci i zaključaj” (“slide and lock”) koji štiti priključak uređaja. Store ‘n’ Go V3 je dostupan u sedam živopisnih boja i u kapacitetima do 64 GB. U prodavnicama se može pronaći već sada, po cenama od 1379,00 do 3449,00 dinara.

Zahvaljujući USB 3.0 interfejsu, Store ‘n’ Go V3 nudi prenos podataka do deset puta brži u odnosu na uređaje koji podržavaju samo USB 2.0*, što ga čini pogodnijim za kopiranje i čuvanje velikih datoteka bilo koje vrste. USB 3.0 kompatibilan je sa standardom USB 2.0.

Praktičan mehanizam “povuci i zaključaj” (‘Slide and Lock’) štiti priključak na memoriji. Kada je uređaj u upotrebi, priključak je fiksiran u odgovarajućem položaju, a kada se uređaj ne koristi, priključaj je uvučen u njegovo kućište. Model kapaciteta 16 GB dostupan je u žutoj (“Sunkissed Yellow”), zelenoj (“Eucalyptus Green”), ružičastoj (“Hot Pink”), plavoj (“Caribbean Blue”), narandžastoj (“Volcanic Orange”) i ljubičastoj boji. Model sive boje je dostupan u kapacitetima od 8 GB, 16 GB, 32 GB i 64 GB za čuvanje većih multimedijalnih datoteka, poput fotografija ili videa.

Osnovne karakteristike:

  • USB 3.0 “Super Speed“
  •  mehanizam ‘povuci i zaključaj’ koji štiti priključak
  • podržani operativni sistemi: Windows 7, Vista, XP, Mac OS X 10.4 ili noviji,Linux 2.4.0 ili noviji
  •  dostupan u sedam različitih boja (16 GB)
  • model sive boje dostupan u kapacitetima od 8, 16, 32 i 64 GB

Leave a Reply