Gadgets

Olympus DM-550 i DM-450: za posao i zabavu u pokretu

Uz pomoć ugrađene najnovije tehnologije za obradu zvuka, novi modeli diktafona DM-550 i DM-450 donose vrhunski kvalitet u ruke korisnika. Ovi modeli snimaju svaki detalj kako biste bezbrižno mogli raditi ili tokom pauza uživati u svojoj omiljenoj muzici, audio knjigama ili podcastu.

Oni nude neverovatni Olympusov kvalitet snimanja i reprodukcije, a sve to sa izuzetnim stilom i po pristupačnoj ceni. DM-550 podržava i PCM kvalitet snimanja. Navigacija kroz oba uređaja je jednostavna zahvaljujući glasovnom navođenju i menijima na više jezika. Uz vek trajanja baterije od 51 sat, tehnologiju štednje baterije i funkciju punjenja putem USB kabla možete biti sigurni da vas nikada neće izneveriti.

Tu je i niz dodatne opreme i novi Olympusov Sonority softver tako da su ovi modeli idealni pratioci za snimanje važnih trenutaka bilo gdje, od sobe za sastanke do dvorane za predavanja.

Snažni i pristupačni

Izdržljivi i lagani Olympus DM uređaji su dizajnirani za poslovne ljude i studente. Njihovi taktilni precizni tasteri, intuitivno rukovanje i glasovni meni omogućavaju korisnicima oštećenog vida da sa lakoćom snimaju sastanke ili lične beleške. Za one dragocene trenutke opuštanja tu su muzika i podcast.

DM-550 i DM-450 nude niz inteligentnih i praktičnih funkcija: low-cut filteri za poboljšanje kvaliteta snimanja; indeksne i vremenske oznake; posebne foldere za čuvanje zvučnih zapisa, muzike i podcast za jednostavnije rukovanje fajlovima; razne funkcije ponavljanja i podesiva brzina preslušavanja. Uz LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem jednostavno je proveriti nivo snimanja dok Euphony, tehnologija poboljšavanja zvuka, osigurava realističniju reprodukciju.

Snimanje svakog detalja je jednostavno uz ugrađene mikrofone koji neutraliziraju buku i opcijski daljinski upravljač sa kojim možete iz daljine zaustavljati i pokretati snimanje. Tri nivoa osetljivosti mikrofona mogu snimati zvuk iz različitih izvora u neverovatnom  kvalitetu za neuporedivo bistro zvučno iskustvo.

Ljubitelji muzike i audio knjiga ceniće mogućnost preslušavanja u WAV, WMA i MP3 formatima. Podcasteri će sa druge strane moći da uživaju u poslastici koja je tu za njih: praktični taster koji omogućava automatsko preuzimanje podcasta. Za još veću pogodnost oba modela imaju Monitor za snimanje, veliki raspon formata snimanja te ležište  za microSD / microSDHC karticu za neograničene mogućnosti snimanja.

Leave a Reply