Gadgets

Olympus DS-3400 proširuje liniju profesionalnih sistema za diktiranje

Diktiranje uz vrhunske performanse za poslovne korisnike

Novi Olympusov diktafon DS-3400 stavlja u ruke profesionalnih poslovnih korisnika snagu najmodernije tehnologije diktiranja. Najnoviji dodatak Olympusovoj liniji profesionalnih sistema za diktiranje koji podržava visok nivo sigurnosti sa enkripcijom, funkciju zaključavanja i kvalitet snimanja u DSS Pro formatu, ne zaostaje ni po praktičnim karakteristikama.

Ovaj uređaj sa kojim se može upravljati pomoću jednog prsta poseduje tastere koji se mogu programirati kako bi se prilagodio potrebama korisnika, a može se pohvaliti produženim vekom baterije i ulazom za SD karticu zbog čega može da raspolaže sa neverovatnih 16 GB memorije. Ukoliko DS-3400 koristite zajedno sa AS-5000 pakovanjem za transkripciju, korisnici mogu i profesionalno da obrađuju svoje snimke i time povećaju svoju produktivnost.

Pouzdan pratilac

Bilo da ste na sastanku, razgovoru ili u pokretu, DS-3400 digitalni diktafon će uhvatiti svaku reč u DSS Pro formatu vrhunskog kvaliteta. On je optimizovan za prepoznavanje glasa i proces transkripcije kao i za osiguravanje sigurnosti podataka podržavajući enkripciju datoteka.

Ali to nije kraj visokoj zaštiti ovog vrhunskog diktafona – funkcija zaključavanja uređaja garantuje da će vaši poverljivi podaci imati superiornu zaštitu. Uz DS-3400 zagarantovani su brzi i optimalni rezultati zahvaljujući funkciji unapred pripremljenih predložaka diktata, uređivanju i mogućnosti umetanja uputstava i komentara.

Prostor za skladištenje  takođerne predstavlja problem: moguće je do 157 sati snimanja u SP načinu na uključenoj SD kartici veličine 1GB. Radna efikasnost je zagarantovana i mogućnošću jednostavne integracije putem Windows i Macintosh USB veze te DSS Player Pro R5 softvera za diktiranje.

Leave a Reply