NP10_a
Gadgets

Panasonic bežični zvučnik SC-NP10 za tablet računare

Panasonic pruža fleksibilne mogućnosti slušanja za korisnike tablet računara sa novim bežičnim zvučnikom SC-NP10

Panasonic je predstavio bežični zvučnik SC-NP10 kao dopunu linije kućnih stereo sistema i zvučnika za 2013. godinu. Dizajniran kao optimalni sistem prostornog zvuka za gledanje ili slušanje sadržaja na tablet računaru, Panasonicov zvučnik SC-NP10 korisniku pruža jedinstvene funkcije za brojne scenarije prostorija i načina slušanja.

NP10_a

Panasonicov model SC-NP10 dizajniran je za korišćenje sa tablet uređajem putem  Bluetooth-a te korisniku omogućava umesto priključivanja tablet uređaja na postolje – dodeljivanje zvučnika tablet računaru i bežični prenos muzike ili filmskog zvuka.

Budući da sistem koristi bežičnu vezu, kompatibilan je sa različitim modelima i veličinama tablet računara ali i pametnih telefona, što će olakšati zajedničku upotrebu zvučnika SC-NP10 članovima porodice sa različitim tablet uređajima i  telefonima. Kompaktni uređaj, čija je težina samo 1,6 kg, može se postaviti na gotovo bilo koje mesto u kući – u kuhinju, spavaćoj sobi ili kućnoj kancelariji – pružajući korisnicima nesmetano gledanje filmova sa udaljenosti umesto iz krila.

Leave a Reply