Gadgets

Panasonic unosi 3D Hollywood u dom s eksluzivnom ponudom Avatara na 3d Blu-ray disku

Teško očekivano 3D Blu-ray disk (BD) izdanje filma AVATAR, najuspešnijeg filma svih vremena, biće dostupno u Evropi od danas, u ekskluzivnoj ponudi sa Panasonicovim Full HD 3D proizvodima. Kroz ekskluzivan dogovor sa kompanijom Twentieth Century Fox Home Entertainment, potrošači će uz kupovinu novog 3D BD plejera ili 3D sistema kućnog bioskopa moći da urone u Pandorin svet u visokoj rezoluciji 3D u svojoj dnevnoj sobi.

3D Blu-ray diskovi filma AVATAR kreirani su i izrađeni u Panasonicovom centru Advanced Authoring Center (PHL-AC), koji je deo Panasonicovog holivudskog laboratorija (PHL) u Universal City-ju, Kalifornija. Februara 2010 PHL je postao prvi ponuđač na svetu za kreiranje 3D BD diskova.

Preloman i komercijalno uspešan 3D fenomen AVATAR, koji je oborio sve rekorde od svoje premijere u decembru 2009, sada je dostupan na 3D BD disku za kućno okruženje, kao deo ekskluzivne ponude uz DMP-BDT100/300 Blu-ray plejer i SC-BTT755/350 3D sistem kućnog bioskopa. Kroz partnerstvo Panasonica sa kompanijom Twentieth Century Fox Home Entertainment, potrošači će moći da urone u Pandorin svet u visokoj rezoluciji 3D u svojoj dnevnoj sobi, uz kupovinu novog 3D BD plejera ili 3D sistema kućnog bioskopa.

Kroz čitavu 2010. godinu, Panasonic je predstavio svoju jedinstvenu mogućnost da ponudi potpuno integrisan paket proizvoda za 3D svet i potrošačima obezbedi platformu najvišeg kvaliteta za snimanje, spremanje i gledanje sadržaja visokog kvaliteta kao što je AVATAR u Full HD 3D. Njihov portfolio obuhvata Full HD 3D VIERA televizore, kao što su serije VT20 i GT20, kućne 3D AV proizvode, među njima DMP-BDT300 Full HD 3D Blu-ray plejer, i HDC-SDT750, prvi potrošački 3D kamkorder na svetu.

Epski dobitnik Oskara i Golden Globe nagrade najuspešniji je film svih vremena i najbolje prodavani Blu-ray disk. Režiser Džejms Kameron (James Cameron) vodi gledaoce u spektakularni svet van granica mašte, gde uporan heroj kreće na put iskupljenja i otkrića, na čelu herojske bitke za spas civilizacije. AVATAR pruža duboko bioskopsko iskustvo potpuno nove vrste, gde revolucionarna tehnologija, stvorena upravo za potrebe snimanja filma, nestaje u emocijama likova i epskoj prirodi priče.

Lorent Abadi (Laurent Abadie), CEO i predsednik kompanije Panasonic Europe:
“Kroz našu ekskluzivnu ponudu u saradnji sa kompanijom Twentieth Century Fox Home Entertainment da ponudimo AVATAR na 3D Blu-ray disku – priložen našoj odabranoj 3D tehnologiji – donosimo ovo ikonsko biografsko iskustvo potrošačima po čitavoj Evropi, da bi mogli da uživaju u uzbuđenju i lepoti Pandore – u 3D – iz komfora svog vlastitog doma. Panasonic omogućava najdublje 3D iskustvo, od kreiranja izvanrednog 3D sadržaja do pružanja najbolje tehnologije za gledanje sa našim 3D Blu-ray plejerima i 3D VIERA televizorima. AVATAR je film koji će idealno demonstrirati naše celovite 3D mogućnosti.”

Leave a Reply