Gadgets

Pioneer AVH‐P3100DVD

Ovim zaista nadmoćnim automobilskim audio-video uređajem imate mogućnost da na svakom putovanju uživate u zvuku i slici.

Ovaj multimedijalni audio-video risiver omogućava puštanje audio muzike sa SD kartice, spoljnih USB uređaja, MP3 plejera, iPoda ili iPhonea,a naravno “svira” i klasičan CD format. Integrisani DVD pejer je u mogućnosti da pušta gotovo sve digitalne formate, uključujući i DivX filmove, CD i DVD formate. Audio-video plaejer je dodatno poboljšan dodavanjem velikog LCD ekrana dijagonale 5,8 inča osetljivog na dodir.

Sa osobinama kao što su touch-slide kontrole i poboljšan iPod interfejs, gledanje omiljenih filmova, muzike i drugih medija na putu je bolje nego ikad. Zahvaljujući moćnom audio konverteru možete čudi svaki detalj, toplinu, onako kako je to sam umetnik predvideo, bez obzira na nivo kompresije MP3, WMA i AAC fajlova. Sistem vrši restauraciju dela signala koji se izgubi u procesu digitalne kompresije, tako da je zvuk dobijen na ovaj način najbliži zvuku CD kvaliteta.

Leave a Reply