Gadgets

PLAYSTATION 3: Vrhunski Logitechovi muzički kontroleri za Guitar Hero

Od danas stvarno uživajte dok igrate Guitar Hero jer kompanija Logitech širom Evrope predstavlja Logitech® Wireless Drum kontroler i Logitech® Wireless Guitar kontroler za PLAYSTATION®3 zabavni sisitem. Licencirani su od strane Activision Publishing, Inc. , za nagrađivanu Guitar Hero franšizu. Osobina Wireless Drum kontrolera su vrhunski bubnjevi sa skrivenim obručem, a kod Wireless Guitar kontrolera je to hvataljka od ružinog drveta i čelični pragovi.

“Nema lepšeg osjećaja nego kad sa najboljim instrumentom na svetu ušetate u domove svojih prijatelja i zajedno raspalite na igri Guitar Hero”, kaže Ruben Mookerjee, Logitechov direktor proizvodnog marketinga za gaming. “Dizajnirali smo bubnjeve i gitaru za savršeno uživanje. Napravljeni za PLAYSTATION 3 , Wireless Drum kontroler i Wireless Guitar kontroler odvešće vas u muzičke vrhunce kakve zaslužujete”.

Wireless Drum kontroler

Elementi Logitech Wireless Drum kontrolera su tri potpuno prilagodljiva bubnja i dve činele sa pedalama. Svaki deo  može da se postavi da bude nadohvat ruke te da odgovara vašem stilu kako biste svirali brže i bolje. Nudeći jedinstveni muzički doživljaj, novi Logitechov Drum kontroler donosi tihe ali odgovarajuće bubnjeve koji stvaraju živahan osećaj i neće vas ometati pri muziciranju. Dizajniran je kako bi upotpunio sve prednosti Guitar Hero igre.

Wireless Guitar kontroler

Logitech Wireless Guitar kontroler za PS3 predstavlja autentične materijale – drveni vrat, hvataljku od ružinog drveta i čelične pragove. Napravljen je iz jednog komada sa drvenim telom koje bi vam rado preporučili vodeći svetski rock gitaristi.

Za smanjenje glasnoće tastera, Logitech koristi kožni svod na hvataljkama kontrolne ploče, isti materijal koji koristi za nagrađivane tastature. Uz bežičnu gitaru takođe dolazi lagana trzalica koja se nalazi na vratu gitare tako da možete raspaliti po žicama kad god to poželite.

Za dodatnu uverljivost novi Logitechov Wireless Guitar kontroler vam omogućava kretanje i skakanje na 30 koraka od konzole. Izgledaćete kao pravi gitarist koji rastura do kraja. Wireless Guitar kontroler biće dostupan u crnoj boji sa presvučenim sjajnim crnim lakom radi zaštite za vaš PS3 sistem.

Leave a Reply