Gadgets

Poljubac na Dan zaljubljenih preko Logitech web kamere

Video pozivi omogućuju da sa voljenom osobom provedete Dan zaljubljenih i kada nije u vašoj blizini

Daleko putovanje, nenadani slučajevi ili jednostavno nemogućnosti nas često odvoje od voljene osobe kada poželimo da proslaviti zajedničke trenutke. Nekad smo se zbog toga telefonskim pozivom ili pismom opravdali te ujedno izrazili znak pažnje i potvrdili kako mislimo jedni na druge. Danas, u eri virtualne stvarnosti poruku možemo poslati na hiljade načina – snimiti video i link objaviti na svom facebook profilu, Twitteru ili youtube-u, napraviti on-line čestitku ili spojiti sliku, reči i zvuk u jedno i komunicirati putem video poziva.

Iako je on-line komunikacija već poznata među korisnicima Interneta i chat programa, nekima je pokretanje programa za takvu komunikaciju i dalje prepreka. Ako ste nenadano kilometrima udaljeni od voljene osobe, ovog Dana zaljubljenih ne dopustite da to bude prepreka zajedničkoj proslavi. Jer ljubav ne priznaje granice.

Upravo je Logitech Vid program odgovor vašoj težnji. To je besplatan, brz i jednostavan program putem kog ćete uživati u višesatnim ljubavnim porukama za Dan zaljubljenih korišćenjem Logitechovih web kamera za PC ili Mac računara.

Vid pruža dvostruko zadovoljstvo – otklanja najveće probleme kod korišćenja video poziva te pruža sjajan audio i video kvalitet koji se od Logitecha i očekuje. Pored toga, ne trebate biti tehnološki napredni za korišćenje Vida“, rekla je Gina Clark, glavna direktorica i potpredsednica Logitechovog poslovnog odelenja za Internet komunikaciju.

Instaliranje Logitech Vid programa je vrlo jednostavno. Nekoliko koraka je potrebno za pokretanje programa i početka razgovora. Za razliku od ostalih besplatnih programa koju podržavaju video poziv, Vid donosi jednostavniji i pregledniji interfejs u kom je svaki element dizajniran tako da u potpunosti olakša video poziv.

Ako poželite videti nasmejano lice voljene osobe ili putem video poziva provesti zajedničku večeru na Dan zaljubljenih Logitechove web kamere su upravo za vas. U nove web kamere koje ujedno prodržavaju program za video poziv su Logitech Webcam Pro 9000, Logitech 2 MP Portable Webcam C905, Logitech 2 MP Webcam C600, Logitech 1.3 MP C500, Logitech 1.3 MP C300, Logitech Webcam C250 i Logitech Webcam C200.

Da biste bili sigurni kako vas voljena osoba tokom video poziva može i čuti, Logitechove nove kamere imaju integrisani mikrofon sa dodatkom Logitech Right Sound tehnologije za čisti zvuk, dodatno amortizovanje pozadinske buke i ne postoji potreba za korišćenjem slušalica. Zahvaljujući univerzalnoj zakački sigurno se mogu pričvrstiti na LCD monitore i prenosne računare, a Logitech 2 MP Portable Webcam C905 se može postaviti i na policu ili sto pomoću samostojećeg postolja.

Logitech Vid je kompatibilan sa PC i Mac računarima, te podržava sve samostojeće i ugrađene web kamere. Logitech Vid je dostupan za preuzimanje na www.logitech.com/Vid

Leave a Reply