Gadgets

Prava zabava na otvorenom uz Canyon sportske satove

Sve rasprostranjenija tendencija poboljšanja zdravlja, kvaliteta života, kao i gubitka telesne tezine zahteva pristupačna i jednostavna za upotrebu fitness rešenja. Gadžeti poput satova dokazano motivisu sportiste, a pet novih modela satova uvedeno je u nas prodajni program, jer Canyon tezi da promovise dinamican i aktivan stil zivota.

Istrazivanje iz 2007. od strane Americkog veca za telesne vezbe pokazuje da oprema moze znacajno unaprediti dnevne fizicke aktivnosti. Zaista, pedometar ili visenamenski sportski sat mogu pomoci u pracenju performansi i dodatno motivisati da se nastavi sa vezbanjem. Pored toga, rezultati istrazivanja demonstriraju postojanje rasta interesovanja za zdravijim nacinom zivota, i traganje za pristupacnijim i prakticnijim resenjima za licni trening.

Canyon u ponudi ima razlicite multifunkcijese sportske satove za aktivne ljude koji zahtevaju razlicite opcije za pracenje performansi. Bez obzira da li je vas cilj poboljsanje zdravlja, gubitak tezine ili oslobadjanje od stresa, Canyon ima sat koji odgovara vasim potrebama. Pet novih modela je nedavno predstavljeno kako bi upotpunili trenutnu ponudu u okviru Canyon sportske linije. Linije je osmisljena imajuci u vidu aktivne korisnike koji tragaju za multifunkcijskim, vodootpornim i otpornim na udar elektricnim uredjajima koji se mogu koristiti za aktivnosti i rekreaciju na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Svaki Canyon sat je otporan na udar, manje prolivanje vode i prasinu, sto ih cini dugotrajnim uredjajem za vase omiljene aktivnosti. Prakticani uredjaji zanimljivog izgleda se mogu nositi i svakoga dana kako bi upotpunili vas stil.

Canyon predstavlja tri nova modela satova koje jednostavno morate imati za bilo koju aktivnost na otvorenom, posebno za setnju i planinarenje. CNS-SW6, CNS-SW7 i CNS-SW9 poseduju digitalni kompas, tako da nikada necete izgubiti “sever”! Ne samo da vam ovi uredjaji pruzaju dodatnu sigurnost kada setate nepoznatim predelima, vec su male tezine i kompaktni su, ali i prakticni za nosenje. Za naprednije i preciznije funkcije na otvorenom CNS-SW6 i CNS-SW7 takodje poseduju altimetar, barometar i termometar – idealne za aktivnosti ciji uzitak ili odvijanje moze ugroziti “Majka Priroda”. Brojni senzori ce meriti i prikazivati spoljasnje uslove i pomoci u predvidjanju promene vremena sa informacijama o nadmorskoj visini, vazdusnom pritisku i temperaturi (Celsius ili Fahrenheit).

CNS-SW6

Kljucne funkcije:

Altimetar

Barometar

Termometar

Kompas

Trenutno vreme

Alarm

Hronograf

Stoperica

Garancija 2 godine

Preporucena MP cena $ 89.99

CNS-DC7

Kljucne funkcije:

Altimetar

Barometar

Termometar

Kompas

Trenutno vreme

Alarm

Hronograf

Stoperica

Brzinomer

Garancija 2 godine

Preporucena MP cena $ 129.99

CNS-SW9

Kljucne funkcije:

Kompas

Trenutno vreme

Alarm

Hronograf

Stoperica

Brzinomer

Dvojno vreme

Garancija 2 godine

Preporucena MP cena $ 49.99

Leave a Reply