Gadgets

Prenosni Bluetooth zvučnik Genius SP-900BT

Genius je predstavio novi prenosni zvučnik SP-900BT namenjen smartfon uređajima, tabletima i drugim prenosnim uređajima na koje se spaja preko Bluetooth-a.

Izuzetno mali, lagan i dopadljivog dizajna, SP-900BT staje u svaku torbicu pa čak i u malo veći džep. Ugrađeni zvučnik nudi dva vata izlazne snage punokrvnog zvuka, što Vam omogućava da ga koristite za kvalitetnu reprodukciju muzike ili filmova sa mobilnih uređaja poput iPhonea, iPada, tabletnih računara i smartfona zasnovanih na Android OS-u i drugim operativnim sistemima ili PC-a. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu, SP-900BT možete koristiti i za konferencijske pozive.

Na vrhu zvučnika nalaze se četiri tastera koji Vam omogućavaju brzu kontrolu nad jačinom zvuka,uparivanje sa drugim Bluetooth uređajima, kao i odgovaranje na dolazni poziv. SP-900BT se napaja iz ugrađene litijum-ionske baterije, a kada dođe vreme za punjenje – jednostavno ga uz pomoć priloženog USB kabla spojite na računar i biće vrlo brzo ponovo spreman za rad.

SP-900BT podržava standard Bluetooth 3.0 i podržava rad na do 10 metara udaljenosti od uređaja na koji je spojen. Dolazi opremljen 3,5-milimetarskim audio-konektorom.

Leave a Reply