Gadgets

Prestigio GeoVision 7 serije sa GV4700 i GV5700

Prestigio, dinamični internacionalni vendor IT proizvoda i potrošačke elektronike namenjene potršačima sa stilom, predstavio je 4 nova modela GeoVision 7 serije, modele GV4700/BT i GV5700/BT, namenjene vozačima koji tragaju za vrhunskim tehnološkim rešenjem sa stilom.

Novi PRESTIGIO GeoVision 4700 i PRESTIGIO GeoVision 5700 pripadaju novoj GeoVision seriji 7, koja kombinuje najnoviju tehnologiju i najefikasniji softver, ali i sve karakteristike postojećih modela GeoVision serije, uključujući detaljne mape sa vizuelizacijom, 3D reljef, veliki kapacitet interne memorije, velike i kvalitetne ekrane osetljive na dodir, multimedijalne mogućnosti, sve do novih i unapređenih funkcija novih modela.

GeoVision 4700 i GeoVision 5700 poseduju neverovatan dizajn koji privlači pažnju kombinacijom boja i atraktivnih materijala. Poseduju elegantno aluminijusmko kućište sa crnom prednjom površinom i može se reći da su GeoVision 4700 i GeoVision 5700 su GPS navigatori klasa za sebe. 10.5 mm ultra-tanka GeoVision 7 serija ima 4.3” i 5” widescreen ekrane, koji su dovoljno lagani da ih ponesete na sva putovanja. Upotreba 800×480 piksel ekrana visoke rezolucije podsetiće vas na gledanje pravog TV ekrana na dlanovima vaših ruku. Touchscreen je takođe unapređen tako da brzo i bez problema odgovara na sve komande. Prestigio koristi kaljeno staklo koje je 5 puta otpornije od običnog stakla za najbolju zaštitu ekrana.

Što se tiče hardvera, modeli koriste novi, munjeviti Dual Core CPU Atlas V sa 533MHz, što donosi neverovatne performanse za izračunavanje rute! Ove GPS jedinice poseduju punjivu Lithium Ion bateriju koja obezbeđuje do 2.5h upotrebe. Uređaj se isporučuje sa 4GB memorije uz slot za micro do 8GB kapaciteta SDHC memorijskih kartica.

GeoVision 4700 i GeoVision 5700 kombinuju najbolji hardver sa revolucionarnim softverom, Navitel 5.0, u paketu sa najdetaljnijom mapom Rusije. Ova najnovija verzija softvera sadrži brojne funkcije, kao što su upozorenja vozaču da se približava mestu na kome je potrebna posebna pažnja (kamere za prekoračenje brzine), sugeriše smanjenje brzine ili kreiranje rute u skladu sa saobraćajem u gradu ili van njega.

Oba modela dolaze i kao Bluetooth verzija – GV4700BT i GV5700BT – što obezbeđuje potpuno unikatan i precizan servis, Novitel Probki, koji nude najnovije informacije o saobraćaju na putu. Modeli obezbeđuju upotrebu bez ruku radi bezbednosti vozača i drugih.
Takođe, ponuđen je na modelima GeoVision 4700 i GeoVision 5700 svetlosni senzor koji dozvoljava uređaju automatsko podešavanje osvetljenosti ekrana na sve, od jake sunčeve svetlosti do potpunog mraka.

Oba 5″ modela u pakovanju dolaze sa lepom futrolom za prenos i Smart Mount Prestigio inovativnim i univerzalnim nosačem za automobil namenjen svim vrstama mobilnih uređaja. Ovaj neverovatni nosač vašeg uređaja tokom vožnje je najprodavaniji Prestigio proizvod za automobile i dolazi potpuno besplatno uz uređaj.

Svi modeli su pokriveni 2. godišnjom međunarodnom garancijom. Moderni i elegantni PRESTIGIO GeoVision GV4700, GV4700BT, GV5700 i GV5700BT donose inovativne karakteristike Prestigio GeoVision seriji kako bi korisnicima obezbedili savršenu kombinaciju vrhunskog interfejsa i performansi uz pristupačnu cenu.

Leave a Reply