prestigio-gps
Gadgets

Prestigio i iGO Primo sa Navteq mapama

Prestigio je ove godine u junu pustio na tržište novi 5” Lični Navigacioni Uređaj – GeoVision 5850. Sa drugom odličnom mašinom – GeoVision 7777 njih dva čine NOVU Smart seriju, koja vožnju pretvara u pravo zadovoljstvo. Njihove iGO primo softverske karte sadrže detaljne mape Evrope.

Model GeoVision 7777 pretvara buudućnost tehnologije u stvarnost za korisnike. On kombinuje kompletan PC, koji pokreće Android 4.0 Ice Cream Sandwich i GPS jednostavnu naprednu navigaciju, koristeći iGO primo. Zahvaljujući digitalnom TV tjuneru na 7” multitač ekranu korisnici mogu da uživaju u profesionalnom rutiranju i multimedijalnoj zabavi ne samo u svom autu, nego i u slobodno vreme koje imaju za zabavne aktivnosti.

prestigio-gps

 

GPS Navigator Tablet PC ima mnoštvo pažljivo odabranih aplikacija unapred instaliranih i daje korisnicima pristup do još 700,000 drugih preko Google Play. Sa svoje dve kamere, prednjom i zadnjom, korisnik navigacije može da snimi fotografije i snimi saobraćaj ispred sebe. Kada ima internet konekciju, uređaj prima automatsko ažuriranje firmvera. Opremljen je sa 8GB interne fleš memorije (fabrički) a dodatni prostor je obezbeđen zahvaljujući  slotu koji podržava mikro SD karticu. GPS Navigator obezbeđuje dodatnu mogućnost povezivanje preko USB hosta za 3G dodatke, kao što je spoljnji hard disk, miševi i drugo.

Brzina procesora i veliki kapacitet memorije čini GPS uređaje idealnim za zabavu korisnika u slobodno vreme. To je za vas postalo moguće zbog mnoštva multimedijalnih aplikacija koje imaju, i činjenice da oni predstavljaju kombinaciju verzije GPS navigacije i Android-baziranog uređaja. Oba GPS modela raspolažu kamerom i Wi-Fi-jem, a model GV7777, posebno pruža mogućnost povezivanja 3G modemom i digitalnu televiziju.

Jedna od najjačih karakteristika ova dva konkretna modela je njihov HDMI port, koji korisniku omogućava da strimuje video i audio sadržaj bez smanjenje kvaliteta slike. Uz pomoć mini HDMI adaptera ili odgovarajućeg HDMI kabla, Prestigio uređaj može da da se koristi kao video plejer za TV.

Kao prednost dodatne vrednosti, Prestigio nudi kupcima dvogodišnju garanciju i 30 dana besplatnog osvežavanja mapa.

GPS model – GeoVision 5850, takođe kombinuje dva uređaja u jednom – GPS Navigciju i Android tablet. On radi na Android 4.0 operativnom sistemu i ima 5” TFT kapacitivni tač ekran sa 800×480 rezolucijom. GeoVision 5850 ima brzi 1GHz procesor i 512 MB memorije, proširive preko mikro SD kartice do 32 GB. iGO primo softver sa Navteq kartama podržava trase cele Evrope. Model poseduje USB port i kameru kojom korisnici mogu da snime predeo dok voze, sa specijalno instaliranom aplikacijom. GeoVision 5850 ima Wi-Fi vezu, ugrađen zvučnik i FM predajnik za radio stanice. On takođe predstavlja navigator i tablet u jednom, ali je nešto manji.

Ovaj uređaj će sačuvati lepe uspomene sa korisnikovih putovanja a njegova kompaktna veličina ga čini lakim i udobnim za korišćenje.

Oba GPS modela imaju kapacitivne ekrane na dodir, koji su napravljeni korisnički orijentisani da pomognu Prestigio korisnicima. Ovaj tip ekrana obezebeđuje mnogo prijatniji doživljaj za korisnike. Akcije kao što su prelistavanje onlajn lista, zumiranje veb stranica i mapa, kucanje e-pošte i tekstualnih poruka i prelistavanje fotografija su upravo za njih. Zahvaljujući funkciji slika u slici, koja je svojstvena uređaju, kupci mogu da gledaju u isto vreme fotografije ili određeni program, dok čekaju da se pokrene drugi  ili dok se reklame ne završe. Korisnici navigacionih uređaja mogu da ih uključe i istovremeno gledaju put kroz kameru.

Leave a Reply