genius
Gadgets · PC računari

Prezenterski uređaj Genius Ring Pointer

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je Ring Pointer, naslednika izuzetno uspešnog uređaja za preyentaciju Ring Presenter koji je po predstavljaju prošle godine hvaljen zbog svog inovativnog koncepta i kvalitetne izrade.

genius

Uređaj je impresivnog dizajna i kružnog oblika za još lakše korišćenje. Hromirani finiš daje mu posebnu eleganciju.

Jednako kao i prethodni model, Ring Pointer se jednostavno, poput prstena, smešta na kažiprst i dok vam nije potreban gotovo da ga i nećete primećivati, tim više što je unutrašnji deo obložen mekim materijalom. Kada poželite preći na sledeći slajd na vašoj prezentaciji, dovoljno je palcem dodirnuti odgovarajući taster na Ring Pointeru – i prezentacija se poslušno pomera napred.

Ring Pointer je opremljen tasterima koji omogućavaju pristup funkcijama pokretanja i zaustavljanja prezentacije, pomeranje za jedan slajd nazad odnosno napred, izlazak iz prezentacije i zatamljenje ekrana. Dodatno, pritiska na posebni taster uključuje crveni laserski pokazivač ugrađen u uređaj (donji deo). Pokazivač je idealan za privlačenje pažnje vaše publike na određene detalje na površini na kojoj se vrši prezentacija, a domet od 10 metara dovoljan je i za prezentacije pred najvećim auditorijumom.

Ring Pointer se napaja se iz ultra-tanke litijum-ionske baterije (indikator pokazuje kada je kapacitet baterije pri kraju), a na računar se priključuje uz pomoć USB konektora bežičnom 2,4-gigahercnom vezom. Kada ga ne koristite, USB konektor se jednostavno smešta u sam Ring Presenter, kako ga ne biste izgubili. Baterija se napaja preko priloženog USB kabla.

Preporučena maloprodajna cena Ring Pointera iznosi oko 4.800 dinara, a može se nabaviti u bolje opremljenim prodavnicama opreme za računare.

Leave a Reply