Gadgets

Pristupačan multifunkcijski uređaj iz Xeroxa u tri konfiguracije

Xerox unosi fleksibilnost izbora u segment pristupačnijih multifunkcijskih uređaja u boji sa novi modelom Phaser 6121 MFP.

Dostupan je u tri konfiguracije, koje s lakoćom odgovaraju na sve potrebe korisnika. Phaser 6121 MFP je mali uređaj u boji koji omogućuje kancelarijama i malim radnim grupama da u jednom uređaju objedine štampanje u boji, skeniranje, fotokopije i faksovanje.

Phaser 6121 MFP pruža izvrsne mogućnosti ispisujući do pet stranica u minuti u boji i do 20 mono stranica u minuti.

Tri postojeće konfiguracije su:

• Phaser 6121MFP/S — štampa, skeniranje i kopiranje, sa USB 2.0 pristupom.
• Phaser 6121MFP/N — verzija sa mrežnim pristupom s 10/100Base-T Ethernet i telefaks i e-mail opcijama
• Phaser 6121MFP/D — isto kao i N model, plus automatska obostrana štampa i fotokopiranje.

“Phaser 6121 MFP pruža novu mogućnost u nižem segmentu uređaja, a to je mogućnost konfigurisanja”, izjavio je Konstantin Parshin potpredsednik Xerox Office Group za tržišta u razvoju. “Bez obzira da li firma treba povoljni tri u jedan multifunkcijski uređaj ili uređaj sa svim opcijama Phaser 6121MFP nudi povoljan način da se sve što je potrebno manjim kancelarijama objedini u manjem, jedinstvenom uređaju”. Prema tržišnom istraživanju koje je sproveo Xerox, tržište personalnih i manjih kancelarijskih printera u boji (do 20 stanica u minuti ) očekuje porast od 15 posto do kraja 2012. godine. Phaser 6121MFP je drugi uređaj koji je Xerox predstavio ove godine, a pripada tom segmentu – Phaser 6128 MFP je predstavljen pre leta.

Phaser 6121MFP je dizajniran kako bi zadovoljio potrebe za dnevnom štampom manjih kancelarija  do pet korisnika. Lako ga je postaviti i može se koristiti u okruženjima koja koriste i Microsoft i Mac operativne sisteme. Phaser 6121 MFP takođe ima jedno od najvećih upravljačkih interfejsau svojoj klasi.

Leave a Reply