genisu_mis
Gadgets

Profesionalni miš za igrače Genius GX Gaming Gila

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, izbacio je na tržište miš za pasionirane i profesionalne igrače, posebno one koji igraju MMO i RTS igre.

Miš pod imenom Gila deo je cenjene Geniusove linije proizvoda za profesionalne igrače GX Gaming koja pored miševa nudi i proizvode kao što su vrhunske igračke tastature, udobne slušalice sa 3D zvukom pogodne za višesatno igranje ili robusne rančeve dizajnirane posebno za igrače.

genisu_mis

Gila je pogodan za levake ili dešnjake i donosi ugrađenu tehnologiju SG Core II za rezoluciju od 200 do neverovatnih 8.200 dpi (podesivo nezavisno na X i Y osi), pa vam omogućava glatko kretanje u svim igrama. Za dodatnu prednost pri mrežnom igranju, funkcija Angle Snapping trenutno povećava preciznost pokazivača pri velikim brzinama, a gumb Sniper smanjuje rezoluciju kada vam je to potrebno.

Ugrađeni procesor i 32kB memorije sprečavaju blokiranje miša tokom brzog izdavanja naredbi za vreme igranja, a pleteni kabl sa pozlaćenim USB priključkom osigurava stabilan prenos signala. Kako bi se prilagodio svakom igraču, u paketu sa mišem dolazi šest metalnih tegova, svaki mase 4,5 grama.

Miš je opremljen sa 12 tastera, funkcije pojedinih tastera su podesive, a kroz Scorpion sistem igrač može definisati čak 72 makro-funkcije.

Primarno namenjen igračima RTS/MMO igara, Gila je izrađen da preživi osam miliona klikova. Vrhunski dizajn i izvrsno ležanje u ruci čine ga idealnim izborom za najzahtevnije igrače. Atraktivan izgled upotpunjuje pozadinsko osvetljenje u raznim bojama koje se mogu podešavati.

Genius Gila je dostupan u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 9000 dinara.

Leave a Reply