Gadgets

Samsung DA-650 bežični Audio Dock

Samsung bežični audio sistem sa bazom Samsung DA-650 pružiće vam nove užitke uz moderan dizajn sa poboljšanim performansama. Privlačni izduženi dizajn je moderan, prefinjen i definitivno će ulepšati enterijer vašeg doma. Samsung bežični audio sistem sa bazom ima dodatnu funkciju; njegov jedinstveni oblik pruža još bolji zvučni doživljaj. Dakle, slušanje omiljene muzike od sada će biti uživanje i za vaše oči, a ne samo uši.

Pored toga, njegov jedinstven oblik pruža neverovatan zvučni doživljaj, tako da će vam pružiti i vizuelni i zvučni užitak. Samsung bežični audio sistem sa bazom dopunjuju tehnologije Bluetooth 3.0 i apt-X kodek koje omogućavaju prenos muzike sa kompatibilnih uređaja bez gubitka vrhunskog kvaliteta zvuka.

Samsung DA-650je deo sistema zabave na koji uvek možete da se oslonite. Uz prvu bazni sistem na svetu za dva uređaja korisnici mogu da uživaju u svojoj muzici sa različitih pametnih uređaja, kao što j Samsung Galaxy S II i Galaxy Note, ili drugih uređaja, kao što je iPhone, iPod i iPad. Ova pogodnost pojednostavljuje podešavanje audio opsega i štedi novac i vreme jer sada ne morate da kupujete razne audio sisteme koji odgovaraju vašim pametnim uređajima.

Uz Bluetooth 3.0 Priključak i odlični apt-X kodek, pri prenošenju muzike ne gubi se na njenom kvalitetu. Samsung bežični audio sistem sa aplikacijom Dock omogućava brži prenos podataka, bez gubitka originalnog kvaliteta zvuka do kojeg obično dolazi pri komprimovanju datoteka. Izuzetno cenjene tehnologije Bluetooth 3.0 i apt-X sprečavaju gubitak kvaliteta, a omogućavaju čak i slanje kvalitetne muzike sa diskova. Dakle, ako vam je stalo do kvaliteta prenete muzike, Bluetooth 3.0 i apt-X tehnologija su nezaobilazne funkcije.

Nije vam potrebna skupa dodatna oprema da biste uživali u dubokom i bogatom zvuku basa. Za razliku od slične opreme drugih proizvođača, Samsung bežični audio sistem sa aplikacijom Dock sadrži moćni ugrađeni niskotonac koji će vas prodrmati. Uživajte u dramatičnijem zvuku uz veći opseg niskih tonova.

Slušajte muziku u najboljem izdanju uz kvalitetnije zvučnike. Uz konstrukciju od staklenih vlakana i dizajnom priključaka po fazama, ovi zvučnici preko pojačala daju jasan i čist zvuk. Muziku sada možete da slušate na pravi način, uz verniju reprodukciju zvuka i manje distorzije nego ikada ranije.

Leave a Reply