Gadgets

SCG Route 2.3 NT nadgradnja mapa

INFO TEAM je juče objavio 13. besplatni update SCG Route karte. Update korisnici mogu preuzeti preuzeti sa Info Team servera OVDE (80MB, potreban je unos CD broja ili serijskog broja uređaja), ili ga učitati u uređaj kod lokalnog Garmin dilera.

Po uspešnom preuzimanju, potrebno je pokrenuti preuzeti .exe fajl, izvršiti instalaciju, pa zatim iz MapSource-a prebaciti svih 7 delovakarte na uređaj. Kompletan set mapa za transfer iz MapSource-a ima 21MB. Takođe se savetuje da instalirate i poslednju verziju MapSource softvera sa Garmin web sajta.

Segment koji pokriva glavne puteve u BJR Makedoniji ne treba prebacivati ako se SCG Route koristi u kombinaciji sa AdriaRoute kartom. U tom slučaju iz AdriaRoute ne treba selektovati delove koji pokrivaju Srbiju i Crnu Goru. Sledi detaljan spisak izmena, ispravki i dopuna u odnosu na prethodne verzije:

Ispravke, dopune i izmene u SCG Route karti, verzija 2.3 (jul 2010): Unete su mape do nivoa ulica u 14 novih naseljenih mesta 1.       Beočin 2.       Čoka 3.       Lebane 4.       Ljig 5.       Makce 6.       Mionica 7.       Nova Varoš 8.       Odžaci 9.       Pećinci 10.    Priboj 11.    Sjenica 12.    Srpska Crnja 13.    Šimanovci 14.    Vlasotince

Unete su nove POI tačke, pa tako sada broj prelazi 19000. U saradnji sa izdavačem „Atlasa Dunava za Nautički turizam“ uneta je detaljna POI baza marina i privezišta na Dunavu.

Leave a Reply