Gadgets

Shure SE425 bubice za audiofile

Shure brend možda nam ne znači puno, ali oni koji ulažu u audio doživljaj i vode se samo izuzetnim kvalitetom i ugođajem njegovi su poklonici od samog početka. Najnovije bubice ovog proiozvođača vrlo su zanimljiv koncept slušalica, koji je čak i nagrađivan na prestižnim takmičenjima.

Naime, slušalice su sastavljene iz nekoliko elemenata. Prvi je priključak, dugi je kabel, treći je nosač same bubice, bubica i naravno navlaka. U paketu sa slušalicama dobijate navlake u tri veličine, tamne i providne oklope za bubice i navlake za uvo u nekoliko boja.

Slušalice SE425 poseduju usavršeni Dual High-Definition MicroDriver sistem, koji omogućava prenos i isporuku savršeno izbalansiranog zvuka, koji vas neće opteretiti prejakim basovima, ali ni umoriti previsokim tonovima.

Sem toga slušalice poseduju ergonomski oblikovano kućište, postavljaju se duboko u uvo i uz audio filter smanjuju buku iz okruženja na minimalan nivo. Slušalice imaju dvogodišnju garanciju i prodaju se preko WEB SHOPA proizvođača.

 

Leave a Reply