Gadgets

Silicon Power USB 3.0 Blaze B10

Vodeći svetski proizvođač flash memorija Silicon Power razume da se ličnost pojedinca izražava na najrazličitije načine, tako za one koji se usuđuju da pokažu svoju kapricioznu ličnost, Blaze B10, prvi na tržištu USB 3.0 flash sa dizajnom koji se menja u skladu sa temperaturom, je rođen.

Nadogradnja na 3.0 za zapanjujuću brzinu

Sa USB 3.0 izuzetno brzim interfejsom, Blaye B10 ima imuzetnu brzinu čitanja do 70 MB/s. U poređenju sa konvencionalnim USB 2.0 sa 480 Mbps, USB 3.0 nosi propusni opseg do 5Gbps. Na osnovu rezultata testiranja vreme prenosa HD fajlova kao što su video, muzika itd. je značajno redukovano, što deljenje i prenos digitalnog sadržaja čini brzim i jednostavnim.

Promenite boju svom flash uredjau

Pored USB 3.0 interfejsa, Blaye B10 je posebno dizajniran za pojedinkce koji vole smeo i izražen dizajn prenosivih uređaja. Sa prednje strane nalazi se futuristički geometrijski dizajn koji koristi mastilo osetljivo na toplotu, boje će se postepeno menjati od plave to crvene u skladu sa radnom temperaturom diska, što prenosu podataka daje lični pečat i stil. Pored toga, Silicon Power obezbeđuje nalepnicu osetljivu na dodir na pakovanju B10 kako bi korisnici testirali ovaj efekat promene boje na Blaye B10.

Karakteristike

USB 3.0 interfejs
Brzina čitanja do 70 MB/sec
Kompatibilan sa USB 3.0, 2.0 i 1.1
Izmena u skladu sa temperaturom
Plug and play, nije potrebno eksterno napajanje
LED indikator
SP Widget free download je obezbeđen

Leave a Reply