Foto · Gadgets

Simpatična web kamera u Canyon ponudi

Najslađi i najzanimljiviji gedžet u CANYON ponudi je sigurno CNR-WCAM113.

Ova USB web kamera ima fleksibilne nožice i vrat, ali i odeću koja se može menjati što je čini vrlo interesantnim uređajem za vaš dom ili kancelariju. Poseduje face tracking softver sa specijalnim efektima pozadine za još zanimljivije video pozive. CNR-WCAM113 poseduje i integrisan USB mikrofon, snapshot taster, 1.3 megapiksela CMOS senzor i pet sočiva za sliku visoke rezolucije i kavlitetan video.

“Stopala” će obezbediti da kamera stabilno stoji na vašem stolu, ili jednostavno možete saviti “ruke” kako bi postavili kameru na LCD panel. CNR-WCAM113 je Plug-and-Play kompatibilna što će vam olakšati instalaciju, a kompatibilna je sa većinom programa za instant poruke kao i sa Windows operativnim sistemom uključujući i Vistu.

Tokom fudbalske sezoneCNR-WCAM113 kameru možete kupiti u bojama zastave vaše zemlje, kao i sa nalepnicama brojeva da istaknete svoje favorite.

Ova web kamera može se kupiti i kao chat pack, što predstavlja jedinstveno Canyon rešenje za internet komunikaciju: sve što vam je potrebno nalazi se u jednom pakovanju! Pored kamere CNR-WCAM113, u pakovanju ćete pronaći i lagane slušalice, sa mekanim delovima za uši za što veći komfor, kao i fleksibilan mikrofon koji obezbeđuje jasan kvalitet zvuka. Ovaj Chat pack je kompatibilan sa većinom programa za instant poruke kao što su MSN ili Skype, kao i sve Windows verzije raspoložive uključujući i Vistu.

Leave a Reply