Gadgets

Skullcrashers šarene slušalice

Skullcandy je predstavio nekoliko modela iz serije Skullcrashers s kojima ćete još više uživati u svojim omiljenim pesmama.

Ukoliko želite da imate svoju ličnu diskoteku, koju možete uvek poneti sa sobom, Skullcandy ima rešenje za Vas. Isprobajte neki od modela iz serije Skullcrushers i uverićete se da ove slušalice mogu generisati tako jak bas, da će vam vaše omiljene pesme odjednom zvučati još bolje.

Ovoj moćnoj spravici nije odoleo ni Snoop Dogg, koji je sa Skullcandy-jem dizajnirao sopstvenu limitiranu seriju sa ovom tehnologijom.

SKULLCANDY dizajnira i konstruiše vrhunske slušalice i drugu audio opremu kao i srodne lifesyle proizvode. SKULLCANDY takođe sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima sa kojima integriše svoju tehnologiju vrhunskog zvuka u opremu za snowboard, kao što su kacige, jakne, rančevi i sl.
Firma ima sedište u SAD, Park City, država Utah.

SKULLCANDY zajednica obuhvata veliki broj poznatih imena: Roc Nation, a Jay-Z founded music and entertainment company, Mix Master Mike, the National Basketball Association, the Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas,…

SKULLCANDY tesno sarađuje sa najpoznatijim imenima kao što su reper Snoop Dogg, legende snowboard-a Terje Haakonsen, Mark Frank Montoya i Devun Walsh, profesionalni skejteri Lizard King, Theotis Beasley i Greg Lutzka, surferi Mick Fanning, Kai Otton, Kolohe Andino, braća Gudauskas i Clay Marzo, kao i freestyle skijaši Tanner Hall, Kaya Turski i Tom Wallisch.

Leave a Reply