Categories
Gadgets

Slušalice Genius GHP-420S za potpuni muzički užitak

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, izbacio je na tržište prenosive stilizovane slušalice GHP-420S, prepoznatljivog četvrtastog oblika. Reč je o izuzetno laganim prenoivim slušalicama za upotrebu na otvorenom, dizajniranima za potpunu udobnost, bez obzira u kojem okruženju ih koristite.

I leva i desna slušalica rotiraju se po vertikalnoj osi do 90°, što im omogućava da se u potpunosti prilagode slušaocu. Čvrsti plastični ram između njih moguće je podešavati po dužini. Zahvaljujući mekim oblogama, slušalice ne umaraju čak ni nakon višesatnog nošenja. Za vrhunsku kvalitet muzike i veran doživljaj zvuka brinu se ugrađeni zvučnički drajveri dimenzija 30 milimetara, osetljivosti 107 dB i raspona frenkvencije 20-20.000 Hz koji daju kristalno čist zvuk.

Slušalice se na MP3 plejer, mobilni telefon, tablet, računar ili drugi izvor zvuka spajaju putem standardnog 3,5-milimetarskog pozlaćenog konektora.

Dostupne su u plavoj, ljubičastoj, beloj ili crnoj boji u opremljenijim prodavnicma opreme za računare i audio-opreme po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2200 dinara.