genius-slusalice
Gadgets

Slušalice sa mikrofonom Genius HS-510X

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, je predstavio udobne slušalice sa mikrofonom, namenjene pre svega korisnicima koji često obavljaju različite vrste pozive na računaru – bilo zbog posla, razgovora sa porodicom i prijateljima ili komunikacije u igrama.

genius-slusalice

Visokokvalitetne zvučničke jedinice dimenzija 50 mm osiguravaju čist, jasan i besprekorno kvalitetan zvuk putem Skype-a ili drugih konferencijskih alata. Slušalica su postavljene su mekom veštačkom kožom, a plastična traka koja spaja levu i desnu slušalicu može se podešavati po dužini.

Same slušalice su velikih dimenzija i ne ostavljaju neželjene tragove na glavi ni posle višesatne upotrebe, a na njim se može i podešavati nagib kako bi se prilagodile svakom korisniku. Udobnosti prilikom korišćenja doprinosi i mikrofon čiji je nagib podesiv za 360° (kada se ne koristi, možete ga „sklopiti“ uz slušalice), robusan kabl dug dva metra i integrisani potenciometar koji omogućuava stišavanje ili pojačavanje zvuka bez korišćenja softvera.

Kvalitetu i udobnost modela HS-510X jednako će ceniti pasionirani online igrači, kao i poslovni korisnici koji provode više sati dnevno razgovarajući sa klijentima i poslovnim partnerima.

Slušalice HS-510X dostupne su u opremljenijim dućanima opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2.000,00 dinara.

Leave a Reply