genius
Gadgets

Slušalice sa mikrofonom Genius HS-M470

Na mobilnom telefonu kao u studiju sa novim Geniusovim slušalicama

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, je predstavio udobne slušalice sa mikrofonom, namenjene pre svega korisnicima mobilnih telefona koji često razgovaraju i slušaju muziku na svom uređaju.

Slušalice HS-M470 dolaze sa ugrađenim in-line mikrofonom i kontrolom jačine zvuka i tako omogućavaju odgovaranje na pozive bez problema, čak i tokom slušanja muzike.

genius

Prilagodljiva, obložena spojna traka može se podesiti po dužini za najbolju udobnost nošenja. Dve postavljene i obložene slušalice omogućavaju udobno slušanje muzike, ali i savršeno razumljive telefonske razgovore, zahvaljujući tome što izoluju zvukove iz okoline. Visokokvalitetne zvučničke jedinice prečnika 40 mm pružaju čist, jasan i besprekorno kvalitetan zvuk. Čak i ako ih koristite sa jačinom zvuka podešenom na minimum, HS-M470 vas neće razočarati.

Kvalitet i udobnost modela HS-M470 jednako će ceniti poslovni korisnici koji puno razgovaraju telefonom, kao i oni koji se na svom pametnom telefonu radije dopisuju, ali zato slušaju muziku kad god su u prilici.

Slušalice HS-M470 su dostupne u crno-crvenoj ili belo-plavoj verziji kako bi se prilagodile svačijem stilu. Kompatibine su sa većinom telefona (isključujući modele Nokia), sklopive su radi lakšeg prenošenja, opremljene su pozlaćenim 3,5-inčnim zvučnim konektorom i mogu se nabaviti u opremljenijim prodavnicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od oko 2000 dinara

Leave a Reply