Gadgets

Slušalice za igrače Genius Cavimanus HS-G700V

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, je predstavio beskompromisne slušalice sa mikrofonom namenjene najzahtevnijim igračima. Model pod imenom Cavimanus HS-G700V nudi virtualni 7.1-kanalni zvuk i predstavlja najmoćnije oružje na vašem virtualnom bojnom polju, bez obzira na to koju igru igrate.

Ugrađeni zvučnici dimenzija 40 milimetara nude vrhunski zvuk, a zahvaljujući mekanim materijalima upotrijebljenim pri izradi i ergonomskom dizajnu, slušalice ne umaraju ni posle višesatnog nošenja.

Usmereni mikrofon omogućava da vas saigrači čuju jasno i glasno, bez da prenosi suvišne zvukove iz vaše okoline. Ugrađena plava LED dioda pokazuje kada su slušalice „u funkciji“, dok ugrađena funkcija za vibraciju (može da se isključiti) dodaje novu dimenziju uzbuđenja u igrama.

Glasnoća se podešava pomoću ergonomski smeštenog točkića, pozicija slušalica je podesiva, a mikrofon se može preklopiti. Tačku na „i“ vrhunske završne obrade daje pozlaćeni USB priključak.

Cavimanus HS-G700V je dostupan u opremljenijim prodavnicama opreme za računara po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 7.000 din.

Leave a Reply