genisu_slusalice
Gadgets

Slušalice za igrače Genius Mordax HS-G600

Xbox, PS3, Mac ili PC: slušalice za sve platforme

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, je predstavio beskompromisne slušalice sa mikrofonom namenjene najzahtjevnijim igračima, kompatibilne sa svim vodećim platformama. Slušalice Mordax HS-G600 mogu se bez problema koristiti na PC-u, Macu, Play Stationu 3 i Xboxu 360, što ih čini idealnim proizvodom za profesionalne igrače koji igraju i na igračkim konzolama i na računarima.

genisu_slusalice

Zvučna artiljerija ugrađena u ove vrhunske igračke slušalice je impresivna: 40-milimetarski zvučnički driver od neodimijuma i integrirsano pojačalo za kristalno čiste visoke tonove i moćan i jak bas.

Pored toga što pružaju vrhunski zvuk, slušalice Mordax HS-G600 nude i glasovnu komunikaciju sa saigračima ili protivnicima, takođe na svim podržanim platformama. Sa slušalicama dolazi mikrofon koji se može podešavati, a po potrebi i odvojiti ukoliko igrate igre u kojima nije potrebna glasovna komunikacija.

Glasnoća se podešava pomoću ergonomski smeštenog točkića, a pozicija slušalica je podesiva, isto kao i pozicija mirkofona.

Mordax HS-G600 je dostupan u opremljenijim prodavnicma opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 5200 dinara.

Leave a Reply