Gadgets · PC računari

Snimanje HD sadržaja za manje od 15 minuta sa Verbatimovim medijem Blu-ray BD-R 25GB 6x

Verbatimov novi Blu-ray medij nudi 25 GB kapaciteta za čuvanje podataka, sa brzinom snimanja od 6x i velikom ispisivom površinom koja omogućava personalizaciju ili označavanje diska. Idealan je za snimanje filmova visoke rezolucije (HD), izradu back-upa velikih količina podataka i dugoročno arhiviranje datoteka, uključujući video i fotografije. Novi Verbatim Blu-ray BD-R 25GB 6x Printable mediji dostupni su u prodavnicama u pakovanju od pet komada po preporučenoj ceni od 3199.00 i 10 komada za 6499.00 dinara.

Blu-ray mediji postaju sve atraktivniji korisnicima za snimanje i čuvanje podataka – kako za kućnu, tako i za profesionalnu upotrebu. Verbatim odgovara na zahteve tržišta novim medijem Blu-ray disc BD-R 25GB 6x Printable, koji nudi pet puta više kapaciteta u odnosu na DVD-R i garantuje pouzdano i sigurno dugoročno čuvanje podataka, od fotografija i videa do kancelarijiskih dokumenata. Vreme snimanja punog medija je kraće od 15 minuta, a mediji je u potpunosti ispisiv na ink-jet štampaču (22 – 117mm) zahvaljujući ispisivoj površini koja dopire do unutrašnjeg prstena.

Verbatimova tehnologija MABL i zaštitni sloj Hard Coat

Verbatimovi mediji BD-R 6x i BD-R DL koriste novorazvijeni anorganski sloj za snimanje pod imenom MABL; patentiranu tehnologiju koja osigurava vrhunski kvalitet snimanja, dug vek trajanja i izvrsne performanse kod čitanja odnosno reprodukcije. Verbatimov dokazani kvalitet proizvodnje i iskustvo na ovom području omogućava savršeno snimanje na svakom Blu-ray disku kompanije. Kao i Verbatimovi CD i DVD mediji, Blu-ray mediji imaju doživotnu garanciju.

Verbatimova tehnologija Hard Coat – poseban sloj za zaštitu od oštećenja – štiti disk od ogrebotina, otisaka prstiju ili prašine i tako pomaže u izbegavanju problema kod snimanja ili čitanja.

“Zahvaljujući zaštitnom sloju i tehnologijama za snimanje koje je razvio naš vlasnik, komapnije Mitsubishi Kagaku Media, korisnici mogu biti sigurni da su naši mediji vrhunskog kvaliteta,” kaže Torsten Leye, Marketing Manager za optičke proizvode u kompaniji Verbatim EUMEA.

Verbatim/Mitsubishi Kagaku Media je pridruženi član udruženja Blu-ray Disc Association (BDA) i kao vodeće ime na tržištu CD, DVD i Blu-ray medija, održava bliske odnose sa najvećim proizvođačima optičkih čitača i pisača. Verbatim sarađuje sa proizvođačima uređaja i osigurava im najnovije medije kako bi testirali i optimizovali hardver koji razvijaju. Zahvaljujući tome, kupci mogu biti sigurni da će Verbatimovi mediji uvek imati vrlo visok nivo kompatibilnosti sa uređajima vodećih proizvođača.

“Naš tim za razvoj i istraživanje u kompaniji Mitsubishi Kagaku Media omogućuje nam da uvek budemo u samom vrhu tehnologije plavog lasera, uključujući i razvoj troslojnih, 100-gigabajtnih diskova,” kaže Torsten Leye, Marketing Manager za optičke medije u kompaniji Verbatim EUMEA. “Novi mediji će se proizvoditi u fabrici Mizushima kompanije Mitsubishi Kagaku Media i očekuju se na tržištu do proleća 2011. ”

Leave a Reply