Gadgets

Sony “bubica” slušalice MDR-EX36V

Slušalice „bubice“ i slušalice koje se stavljaju preko ušiju za svakodnevnu upotrebu koje pružaju studijski kvalitet zvuka, ugodne su za nošenje i potpuno fleksibilne. Mp3 slušalice kompanije Sony, dizajnirane su tako da pružaju udobnost, stil i jasniji zvuk gde god da se nalazite. Spnijevi inženjeri za slušalice uvek teže savršenoj reprodukciji zvuka, a posvećuju pažnju najsitnijim detaljima i koriste 1000 gumenih modela ušiju za testiranje prianjanja i udobnosti nošenja.

Nova Sony serija EX slušalica odlikuje se kompaktnim dizajnom i veoma malom težinom od neverovatnih 3 grama – slušalice „bubice“ za duboke niske tonove i izuzetnu udobnost nošenja. Jedan od sjajnih modela iz serije je MDR-EX36V – to su slušalice za unutrašnjost uha sa jedinicom drajvera od 9 mm i kontrolom jačine zvuka na Y kablu dužine 120cm koje pružaju moćnu reprodukciju niskih tonova. Pružaju veoma mnogo za uloženi novac i predstavljaju savršen model ako želite da pređete sa slušalica koje se isporučuju sa mp3 plejerom.

Potpuna udobnost pri nošenju obezbeđena je zahvaljujući mekanim, silikonskim hibridnim umecima za uši koji se isporučuju u 3 veličine (S, M i L). Slušalice obezbeđuju širok frekventni opseg (6 – 23.000 Hz) za čistu reprodukciju od niskih do visokih tonova.

Leave a Reply