sony-e
Gadgets

Nova Sony Walkman serija E MP3 plejera

Zadivljujući zvuk i privlačan izgled uz trajanje baterije do 30 sati

 

Novi Sony Walkman® serije E lako staje u džep ili torbu i omogućava slušanje vaših omiljenih pesama uz duže trajanje baterije i vrhunski kvalitet zvuka. Kompaktni Walkman® E380 dolazi u različitim bojama, a namenjena je mlađim ljubiteljima muzike.

sony-e

Zahvaljujući Clear Bass tehnologiji za zvuk bez distorzije i Clear Stereo tehnologiji koja jasno odvaja levi i desni kanal, u potpunosti ćete uživati u vašim omiljenim pesmama. Dynamic Normaliser tehnologija ublažava iznenadne i neočekivane skokove u zvuku između numera prilikom slušanja u shuffle režimu, dok petokanalni ekvilajzer prilagođava zvuk vašem ukusu.

 

Prebacivanje muzike na vaš Walkman® je vrlo jednostavno. Dovoljno je da pesme, slike, video snimke i plej liste „prevučete“ iz Windows® Explorer-a ili vaše iTunes biblioteke.

sony-e-serija

Walkman® E380 poseduje i LCD ekran za pregledavanje fotografija i video snimaka, kao i mogućnost slušanja FM radio stanica. Jedno punjenje omogućava čak do 30 sati slušanja muzike, pružajući vam zabavu na dugim putovanjima.

 

Novi Sony Walkman® NWZ-E380 video MP3 plejer biće dostupan u Srbiji krajem avgusta.

Leave a Reply