Gadgets

Sony NWZ-W273 vodootporni WALKMAN MP3 plejer

Sony NWZ-W273 je vodootporni Mp3 plejer kapaciteta 4 GB sa vodootpornim, bežičnim dizajnom, koji nudi čak 8 sati reprodukcije i sa opcijom za veoma važno brzo punjenje.

Uživajte u omiljenim numerama dok plivate zahvaljujući tome što je NWZ-W273 100% vodootporan do dubine od 2 metra (oznaka IPX8), a kreiran je tako da ostane u uhu kada je akcija brza ili vlažna. Plejer nudi izuzetnu fleksibilnost, nema kablova, pa možete zaista slobodno da se krećete dok trenirate, trčite, penjete se, vozite bicikl ili plivate, a zahvaljujući bezbednom prianjanju u uhu, NWZ-W273 neće spasti dok džogirate, plivate, pa čak ni dok veslate.

Kreirajte intenzivnu listu za reprodukciju – jednostavno je, samo prevucite i otpustite omiljenu muziku za vežbanje iz programa iTunes™ ili Windows® Explorer i spremni ste. Ovaj plejer je rekorde po punjenju baterije, jer brzo punjenjeod 3 minuta pruža 60 minuta slušanja, dopunite ga dok menjate opremu. Potpuno punjenje omogućava 8 sati reprodukcije, a to je sva muzika koja vam je potrebna za dugačke treninge.

Plejer nudi funkciju ZAPPIN™ – odnosno mogućnost preslušavanja isečka refrena numere pre nego što je reprodukujete u celosti; možete brzo da pronađete ritam koji će vam pomoći da održavate tempo. Pomoću kontrolne ručice jednostavno menjajte fascikle sa muzikom u pokretu jednim postojanim pokretom. Zahvaljujući tome što se isporučuje sa umecima za uši u dve veličine i prilagodljivoj traci, možete da pronađete kombinaciju koja vam najviše odgovara.

Leave a Reply